Dit weekend staat de uitwedstrijd op het programma tegen Ajax in Amsterdam. Deze wedstrijden zijn onderling altijd met veel passie en strijd. ADO Den Haag O14 begint deze wedstrijd heel scherp en weet de stand in minuut 3 op 0-1 te zetten vanuit een hoekschop genomen door Ties Fles. De keeper tast net mis en daardoor kan Andrew Imade inschieten. Natuurlijk laat de thuisclub het er niet bij zitten en weten met een goed ingeschoten vrije trap de 1-1 te maken. Na deze gelijkmaker ruikt Ajax de angst op meer tegengoals bij ADO Den Haag en weten er met goed voetbal ervan te profiteren en komt de thuisploeg op 2-1 voorsprong via een goed opgezette aanval over rechts. ADO Den Haag probeert toch goed te blijven spelen en gaat op jacht naar de gelijkmaker. Dat lukt ook bijna vanaf de rechterkant via Ties Fles die goed naar binnen kapt en uithaalt met zijn linker maar net naast schiet. Ondanks de winst in de thuiswedstrijd wisten ADO Den Haag dat het nu heel moeilijk zou worden omdat er ook enkele jongens gemist moesten worden door blessures. Helaas voor ADO Den Haag wordt de marge voor rust nog groter en komt Ajax op 3-1 na ongeveer 20 minuten spelen. Na de 3-1 gaat Ajax het wat rustiger aan doen en dat bied misschien wat perspectief voor de aansluitingstreffer. Dit lukt echter niet waardoor de marge 2 voor rust in het voordeel van de thuisploeg is, ruststand 3-1.

Ajax gaat in de tweede helft veel druk zetten waardoor ADO Den Haag veel moet tegenhouden en dat lukt aardig in de eerste 10 minuten na de thee. Uiteindelijk bezwijkt toch de verdediging en komt Ajax op 4-1 in de 44ste minuut en is de ban gebroken. Zeker als Ajax niet veel later ook de 5-1 weet te maken. Nu is het zaak om de schade niet te hoog op te laten lopen. Omdat het spel bij Ajax minder is geworden na de 5-1 krijgt ADO Den Haag wat meer kansjes om  toch nog te scoren en dat gebeurd dan ook in de 58ste minuut. Via een vrije trap van Sem Yvel waar weer de keeper van Ajax de bal verkeerd inschat kan Andrew Imagde zijn tweede maken en komt de stand op 5-2. Omdat ook bij ADO Den Haag de nodige fouten worden gemaakt weet Ajax daar ook weer van te profiteren en kunnen zij de stand op 6-2 brengen. Daarna kwamen beide ploegen niet meer tot scoren en bleef de eindstand op 6-2 in het voordeel van de Amsterdammers.

Volgende week staat voor ADO Den Haag O14 de een na laatste wedstrijd van dit seizoen op het programma en wel thuis tegen Feijenoord O14.