Zaterdag 18 mei stond om 14.30 de laatste uitwedstrijd van ADO Den Haag onder 15 op het programma en wel in Nijmegen tegen de leeftijdgenoten van de plaatselijke NEC. Tot voor deze wedstrijd begon stonden de Nijmegenaren onderaan. Helaas starten de Hagenaars erg slap aan de wedstrijd en lijkt het erop dat niet alle spelers beseffen wat de belangen waren van deze wedstrijd. In de minuten 3 en 16 stond er voor de thuisploeg al 1-0 en 2-0 op het scorebord, door gemakkelijk de bal van de zijkanten voor te laten geven en simpelweg in te laten tikken, danwel koppen. De Haagse verdediging stond er bij en keek erna.

Na een donderspeech in de rust van trainer Martijn Leonard kwam er een ander ADO Den Haag na de rust uit de kleedkamer met een iets betere instelling het kunstgras oplopen voor de 2e helft. Met iets meer kansen aan Haagse kant hielp het helaas weinig tot niets maar dat had ook met pech in de afwerking te maken. Een bal via de kluts op de paal door, de naar voren geschoven Max Wang die in de verdediging begon. Niet veel daarna een bal van Keanu Does die op de bovenkant lat spatte. Omdat de Zuiderparkers achterin één tegen één gingen spelen om er minimaal een gelijkspel uit proberen te trekken kregen de gastheren juist meer ruimte voor de 3-0, welke ook viel halverwege de 2e helft. Helaas waren de ADOers niet bij machte om de 3-1 te maken omdat ofwel de Nijmeegse keeper alles onder controle had of hun verdediging stond nu eenmaal iets meer paraat.

Volgende week staat de laatste wedstrijd van de competitie thuis tegen Excelsior op het progamma om 10.30.