Afgelopen zaterdag 25 mei speelde ADO Den Haag O15 de laatste competitie wedstrijd, thuis tegen Excelsior. Voor beide teams stond er wat op het spel. Voor de Hagenaars eventuele degradatie en voor de Rotterdammers de promotie naar de Eredivisie hoog. Dit bleek ook zeker aan het spel. De eerste 20 minuten was niet mooi of goed maar de zenuwen was aan beide kanten aan de gezichten af te lezen. De Zuiderparkers mochten niet verliezen en de Kralingers moesten winnen. In de 22e minuut mocht Calvin Gustina aanleggen voor een vrije trap, zo vlak voor de kantine maar zijn voorzet werd door een van de verdedigers weggekopt en de bal kwam op de schoenen van Jordan Gout terecht en bedacht zich geen moment. Helaas mistte zijn volley net boven het Rotterdamse doel. Dat was eigenlijk het enige wapenfeit aan Haagse kant.
De tweede helft, die totaal anders was dan de eerste, dat begon met een vrije trap in de buurt van de 16, voor de Rotterdammers in de 39e minuut. De centrale verdediger van Excelsior ging achter de bal staan en liet Guus Dicke volledige kansloos. Hij plaatste de bal in de kruising, 0-1. In de 60e minuut een vrije trap aan Haagse kant maar nu mocht Jeroen Haars aanleggen. Gelukkig verkeek de Rotterdamse keeper op zijn, direct op het doel geschootte, bal want deze lag in het netje zonder dat hij het wist. Twee minuten voor het eindsignaal had Lorenzo Maasland de 2-1 op het scorebord kunnen zetten, na een voorzet van Niels Noordhoek, maar de bal had niet de juiste richting. Een minuut later viel wel het 2e doelpunt maar wel voor de tegenstander. Uit een uitbraak scoorde Excelsior een doelpunt en dachten de volle buit binnen te halen. In de blessuretijd lukte het nu wel voor Lorenzo Maasland te scoren. Na een slim boogballetje van Jeroen Haars maakte de linksbuiten van ADO Den Haag de verdiende gelijkmaker en bepaalde de eindstand op 2-2. Het was helaas niet genoeg voor de Hagenaars om terug te keren in de eredivisie hoog en zodoende te degraderen. Donderdag 30 mei is een groot internationaal o15 toernooi bij AZC  in Zutphen waaraan ook ADO Den Haag aan mee doet.