In een van Haagsche zijde zeer matige wedstrijd heeft ADO Den Haag O19 tegen FC Volendam O19 met 1-1 gelijkgespeeld en zich daarmee op eigen kracht gehandhaafd in de Eredivisie. De eerste kans van de wedstrijd was gelijk ook het enige wapenfeit van Haagsche zijde in de eerste helft. Lorenzo van Kleef weet na 4 minuten de bal niet langs de doelman te krijgen. Hierna gebeurd er eigenlijk een tijd lang niets noemenswaardig tot dat na ruim een half uur FC Volendam op voorsprong weet te komen een voorzet van links wordt knap binnengeschoten 1-0. Vlak voor de rust staat het aluminium verder succes voor Volendam in de weg.

Na de thee komt ADO Den Haag eerst nog goed weg wanneer FC Volendam wederom het aluminium treft, maar daarna breekt wat achteraf blijkt de beste Haagsche periode aan. Zo vinden Daan Hartemink en Hugo Botermans de doelman op hun weg voordat Amin Essabri met een schot van buiten de zestien voor de 1-1 zorgt. Beide ploegen lijken na dit doelpunt tevreden met een punt. De laatste vijfentwintig minuten hadden net zo goed schriftelijk afgedaan kunnen worden, want van enige opwinding voor een van de doelen was geen sprake meer. Zo eindigde het duel in 1-1.

Al met al kan ADO Den Haag O19 terugzien op een geslaagd seizoen waarin het voor de winter 1 punt tekort kwam voor de kampioenspoule en na een slecht begin van de degradatiepoule zich in het tweede gedeelte van de competitie knap herstelde en zich uiteindelijk handhaaft in de eredivisie.

Opstelling; Youri Schoonderwaldt; Dante Roethof (74e Niels Ens); Jean Fritz Boom; Cas van Altena; Lucas Leverland; Lorenzo van Kleef; Amin Essabri; Nino Vittali; Quincy Does (67e Carlo de Gelder); Hugo Botermans; Bram Wennekers (46e Daan Hartemink)