Het is ADO Den Haag O14 niet gelukt om de stijgende lijn voort te zetten. Zaterdag ging het met 2-1 onderuit in Breda tegen NAC O14. Een onnodige nederlaag met toch volop mogelijkheden om met de overwinning in de bus te stappen. Om 12.00 uur trapte ADO Den Haag (nog zonder de geblesseerde Sky Heesen) af tegen de leeftijdsgenoten van NAC. De eerste minuten was aftasten. Maar het was de thuisploeg die al na 30 seconden de eerste corner van de wedstrijd kreeg. Na 4 minuten spelen was het toch ADO Den Haag dat een 0-1 voorsprong nam. Spits Anthony Rodriques werd door Maikey Houwaart de diepte ingestuurd en door goed gebruik te maken van zijn snelheid en lichaam speelde hij zich goed vrij en schoot de bal beheerst langs de keeper van NAC. Na de aftrap ging ADO Den Haag op zoek naar de 0-2. Door een goede loopactie speelde Maikey Houwaart zich op de achterlijn goed vrij, maar zijn teruggetrokken bal miste precisie. Volkomen uit het niets kwam de thuisploeg in de 8e minuut langszij. Uit een inworp en matig verdedigen van ADO Den Haag kwam de bal voor de voeten van de linkerspits van NAC en hij schoot hem met enig fortuin over keeper Sem Eekhout en bracht de stand op 1-1. Na de gelijkmaker was het vooral ADO Den Haag dat de meeste mogelijkheden op een voorsprong kreeg. Na goed druk zetten van Figo de Voogd kreeg Dan Schallenberg de kans op 1-2, maar zijn schot ging net naast het doel. NAC loerde op foutjes van de bezoekers en dat uitte zich door afstandsschoten van buiten het 16-meter gebied. Het spel van ADO Den Haag was bij tijd en wijle slordig en het ontbrak vaak aan de eindpass. Toch kreeg de ploeg van trainer Martijn den Haan de beste kansen. In de 21e minuut was het weer Maikey Houwaart die met een prima individuele actie de bal goed terug legde op Dan Schallenberg, maar zijn schot werd helaas geblokt. ADO Den Haag drong aan en door een steekbal van Dan Schallenberg kreeg Anthony Rodriques een goede mogelijkheid. Na een goede actie kwam hij net niet goed uit en zat te dicht op de keeper waardoor het te moeilijk werd om te scoren. NAC daarentegen probeerde onder de druk uit te voetballen, maar ADO Den Haag gaf niets weg en hield de thuisploeg onder druk. Een treffer kon eigenlijk niet uitblijven en in de 30e minuut was Maikey Houwaart dichtbij de 1-2, maar zijn schot ging net naast het doel. Het laatste wapenfeit voor het rustsignaal kwam van de thuisploeg. Uit een inworp werd de bal net naast het doel van Sem Eekhout geschoten en bleef het bij 1-1.

De tweede helft begon met een offensief van de thuisploeg. ADO Den Haag werd vanaf de aftrap direct onder druk gezet en had moeite om eronder uit te voetballen. Na 4 minuten spelen moest keeper Sem Eekhout al handelend optreden. Een goede redding (schot uit de tweede lijn) zorgde ervoor dat ADO Den Haag niet op achterstand kwam. Daaruit volgde wel een corner; direct gevolgd door een tweede corner. Uit die corner werd de bal bij de eerste paal vrij ingekopt en zo kwam de thuisploeg op een 2-1 voorsprong. Ondanks dat NAC de bovenliggende partij was in de beginfase van de tweede helft kreeg ADO Den Haag in de 8e minuut een goede mogelijkheid op de gelijkmaker via Anthony Rodriques. Na een prima actie (uitspelen van drie man) werd zijn schot nog net op het laatste moment verdedigd. Dit was het sein voor de bezoekers. ADO Den Haag nam weer het initiatief in de wedstrijd en ging op zoek naar de gelijkmaker en het kreeg volop mogelijkheden. In de 17e minuut kreeg het een corner waaruit Maikey Houwaart de bal voor de voeten kreeg, maar een prima redding van de keeper voorkwam de gelijkmaker. Uit de kluts die daarop volgde kreeg de meegekomen Jayden Tammes de bal voor de voeten, maar hij kon niet voldoende uithalen. In de 21e minuut kreeg Anthony Rodriques een kans op 2-2. Helaas werd zijn prima actie niet beloond met een doelpunt, want zijn schot ging net over het doel van de thuisploeg. De laatste 10 minuten van de wedstrijd werden de ruimtes in het veld groter. ADO Den Haag nam meer risico waardoor NAC meer ruimte kreeg om te counteren. Toch kreeg ADO Den Haag in het slot van de wedstrijd de beste kansen, maar de bal wilde er maar niet in. In de 29e minuut kreeg het zelf twee keer een mogelijkheid om te scoren. Eerst zag Maikey Houwaart zijn schot gered worden door de keeper. Daarna was het Ty Shaun Gonter die de bal via de keeper op de paal zag belanden. NAC ontsnapte en kreeg nog in de 32e minuut de kans om de wedstrijd op slot te gooien. Uit een snelle uitgevoerde counter werd de bal voorgetrokken. De kopbal uit de voorzet kwam in de handen van Sem Eekhout die met een snelle spelhervatting op Anthony Rodriques voor volgende mogelijkheid zorgde. In de laatste minuut van de officiële speeltijd kreeg ADO Den Haag nog een kans om er toch nog een gelijkspel uit te slepen. Uit een corner kwam de bal voor de voeten van Friso Aarendse, maar zijn schot ging net over het doel. Hierna blies de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd en bleven de drie punten in Breda. Volgende week speelt ADO Den Haag O14 op zondag in Rotterdam tegen Excelsior O14.