Op het prachtige amateurcomplex, ingesloten door nog nieuw bebouwde gebouwen, van de Amsterdamsche Football Club speelde ADO Den Haag O15 afgelopen zaterdag om 12.30 hun tweede competitiewedstrijd van het seizoen. Door een onnodige sliding en het daardoor neerhalen van een van de voorwaartsen van AFC legde de scheidsrechter de bal al snel op de stip. Doelman Sem Buvelot koos helaas de verkeerde hoek en dus werd het 1-0 voor de thuisploeg. In de 9e minuut volgde er een lange steekpass van Kaj van Houwelingen op de Haagse rechtsbuiten Andrew Imade maar omdat hij de bal na de aanname iets te ver van z'n voet liet schieten sterfde deze aanval in schoonheid. Een minuut later stond er toch 1-1 op het scorebord door Sem Yvel die de bal simpel binnen tikte. Even later mocht de Haagse nummer 10 aanleggen voor een hoekschop en hij legde de bal afgemeten en panklaar op het hoofd van Andrew Imade maar hij mikte net iets te hoog. Vlak voor rust kregen de Zuiderparkers een strafschop mee en Lorenzo Maasland ging achter de bal staan. Ook hij stuurde de Amsterdamse keeper de verkeerde hoek in maar hij mikte de bal via de lat tegen de hoge ballenvanger achter het doel. Hierdoor was de ruststand 1-1.
In de 50e minuut gaf Andrew Imade de bal van rechts voor en Iliyas Bardi rondde keurig af, 1-2. Vijf minuten later scoorde de gastheren alweer de gelijkmaker. Omdat er een van de middenvelders van AFC met 2x geel(dus rood) zette trainer Giovanni Franken met 2 wissels de wedstrijd om in winst. Na goed doorzetten van Roy Kruis, die de moe gestreden Joey Brandt verving, kwam de bal bij Sem Yvel terecht en schoot de bal een paar minuten voor het einde van de wedstrijd in de verre hoek en konden de Hagenezen met 3 punten mee weer naar huis.
Zaterdag 21 september speelt ADO Den Haag O15 een uitwedstrijd tegen Willem II.