Afgelopen zaterdag speelde ADO Den Haag O16 de competitiewedstrijd tegen Feyenoord O16. Het was een wedstrijd met alles erop en eraan. Al in de 4e minuut krijgt Jeroen Haars de eerste mogelijkheid, maar zijn schot belandt in de handen van de keeper. In de 10e minuut is het dan al wel raak voor ADO Den Haag. Een voorzet van diezelfde Jeroen Haars komt terecht bij Oscar Minnaard en via een kluts kan Nuno Laguna Burgos zich over de bal ontfermen en tikt de 1-0 binnen. Nog geen 5 minuten later krijgt Feyenoord (die tot dan toe nog niet echt gevaarlijk was) een discutabele penalty. Immers was een lichte overtreding eerder daarvoor wellicht wel aanleiding tot een penalty, deze werd wel heel makkelijk gegeven. Feyenoord mist niet en brengt de score op 1-1. Het geeft Feyenoord wat meer vertrouwen en zij komen niet veel later tot een schot, dat op een fantastische manier door Guus Dicke uit de goal wordt getikt.
Feyenoord probeert wel aan te dringen, maar de verdediging houdt de boel achterin goed dicht. Een voorzet in de 20e minuut leek gevaarlijk, maar was te hoog voor de kleine nummer 10 van de Rotterdammers. Dan lukt het ADO Den Haag om in de 35e minuut, via een voorzet van Jaydavon Haas, de stand op 2-1 te krijgen. Jeroen Haars schat de bal goed in en kopt deze tegen het net. Vlak voor rust kan de keeper van Feyenoord een schot van Oscar Minnaard keren. Uit de rebound kan Jordan de 3-1 aantekenen. Een mooie ruststand voor de thuisploeg.

Na rust krijgen beide teams kansen, maar zijn beide keepers attent genoeg om de inzet te keren. Dan lijkt het tij te keren voor Feyenoord wanneer in de 53e minuut wederom een makkelijk gegeven penalty wordt verzilverd 3-2. Zowel ADO Den Haag als Feyenoord wil de bal uit het doel halen en dan slaat even de vlam in de pan. De scheidsrechter bepaalt dat aan beide kanten geslagen is en zend zowel een speler van ADO Den Haag als Feyenoord met rood uit het veld. Het geeft Feyenoord meer energie en uiteindelijk wordt een slordige doeltrap van ADO Den Haag opgevangen door de spits van Feyenoord. Deze stift de bal over doelman Guus Dicke en bepaalt uiteindelijk de eindstand op 3-3. In de laatste minuten kreeg ADO Den Haag nog wel kansen op een verdiende overwinning, maar helaas zat het niet mee.
Al met al een resultaat waar je best mee thuis kan komen, alhoewel ADO Den Haag de wedstrijd zondermeer winnend had kunnen afsluiten. Inzet en het blijven vechten voor de overwinning na een teleurstelling siert het team. Aankomende zaterdag wacht FC Volendam op de Hagenaars om 13:30 uur op het complex van EVC.