Op het sportpark De Eendracht van de Voetbal Academie van NEC speelde ADO Den Haag onder 15 om 12.00 tegen de leeftijdgenoten van de Nijmeegse jeugdopleiding. In de eerste 10 minuten waren er diverse kansen aan Haagse kant die niet in doelpunten uit gedrukt konden worden. Na goede voorzetten van de Haagse rechtsbuiten, Andrew Imade hoefden zijn maatjes in de voorhoede alleen maar tegen de bal aan te lopen maar schitterde in afwezigheid. In de 15e minuut kreeg Lorenzo Maasland een dot van een kans, na goed doorzetten van zowel Kaj van Houwelingen alswel Iliyas Bardi, maar faalde oog in oog met de Nijmeegse keeper in de afwerking. Twee minuten later was het toch raak, Haagse spits Iliyas Bardi kreeg de bal voor zijn voeten en haalde de trekker over, 0-1. Niet lang daarna scoorde hij tevens de 0-2 maar deed dit in buitenspelpositie, nadat de bal terugkwam van de lat. Zodoende ging ADO Den Haag 'maar' met 0-1 rusten.

In het eerste kwartier van de 2e helft wederom heel veel kansen van de Zuiderparkers maar het resulteerde niet in de wenselijke doelpunten. Tot in de 57e minuut gaf nummer 11 de Haagse ploeg weer een beetje meer lucht door de bal buiten bereik van de NEC keeper te lobben, 0-2. En om de doelpuntensaldo meer glans te geven werd het zelfs 0-3 door middenvelder Lynden Edhart. Een speciaal compliment voor de dienstdoende scheidsrechter die veel liet doorspelen, lees: voordeel gaf, en waar het moest alsnog affloot als hij het nodig vond. Al met al een prima overwinning voor ADO Den Haag O15.

Zaterdag 12 oktober speelt ADO Den Haag O15 een thuiswedstrijd om 12.00 uur tegen VVV Venlo.