Op het hernieuwde sportcomplex van Willem II in Tilburg, werd de 6e competitiewedstrijd van ADO Den Haag O13 gespeeld. Na 5 minuten spelen volgt de 1e kans voor de gastheren, via een counter gaat de bal net naast. Daarna volgt de 1e corner voor Willem II, deze bal wordt goed gepakt door ADO Den Haag keeper Sam Verheggen. Niet veel later volgt de 1e goede kans voor ADO Den Haag, een goede pass van Leonardo Marliani, die net niet goed geraakt wordt door Divano Iglesias om het 1e doelpunt voor ADO Den Haag te noteren. ADO Den Haag krijgt meer kleine kansen om de verdediging van Willem II te slechten via Dani van Loenen en Divano Iglesias, maar Willem II geeft goed partij en creeert ook kansen. Ongeveer een kwartier voor de rust valt het 1e doelpunt in de wedstrijd. Een goede dieptepass van Leonardo Marliani op Jakub Grudzien. Hij zet de bal voor op Divano Iglesias, die schiet de bal naar Dani van Loenen en Dani van Loenen scoort voor ADO Den Haag, 0-1. Niet veel later volgt er een corner voor ADO Den Haag, Valbon Muzlijaj neemt de corner en Lancine Korouma kopt de bal net over.

In de rust wisselt ADO Den Haag 2 spelers, Joppe Abbink en Jayden Boelhouwers komen in het veld. ADO Den Haag begint scherp en binnen 2 minuten scoort Teun Beghtel op een voorzet van Divano Iglesias, 0-2. ADO Den Haag creeert veel meer kansen waaronder een bal van Mitch van Beek op de lat. De 1-3 valt niet veel later, Jayden Boelhouwers zet de bal voor en Senne Steijlen kan droog inschieten. 7 minuten voor de officiele tijd komt er een corner voor ADO Den Haag, De corner wordt genomen, maar door acties van Senne Steijlen en Lancine Korouma krijgt Willem II de bal niet weg uit het eigen strafschopgebied, nadat de bal in de kluts gekomen is, beland de bal bij Teun Beghtel, hij knalt de bal droog in en de wedstrijd zit op slot, 1-4. Er volgt een periode met veel kansen en meerdere wissels voor ADO Den Haag. Met nog een minuut of vijf te gaan komen er veel kansen voor ADO Den Haag, zonder dat de Haagse gasten zichzelf belonen met een doelpunt. Willem II krijgt nog een vrije trap op de rand van de 16 meter, maar de vrije trap wordt genomen zonder resultaat. De blessuretijd gaat in en Ozder Ozcan ziet zijn schot op de lijn gekeerd, een corner volgt en via Kai Chang en Divano Iglesias komt de bal bij Teun Beghtel, door een geweldig droog schot beloond hij zichzelf met een 3e doelpunt en ADO Den Haag leidt met 1-5. Het laatste doelpunt van de wedstrijd wordt gemaakt door Mitch van Beek, die van dichtbij intikt, door een hakje van Divano Iglesias, 1-6.

Het komende weekend is ADO Den Haag vrij, de volgende wedstrijd is op zaterdag 26 oktober een thuiswedstrijd tegen Excelsior Rotterdam.