Op een droog maar winderig Sportcomplex "De Aftrap" in Den Haag vond de 7e competitiewedstrijd plaats van ADO Den Haag O13 tegen Excelsior Rotterdam O13. ADO Den Haag begint ijzersterk aan de wedstrijd. Een goede pass tussendoor van Ozder Ozcan op Valbon Muzlijaj, die vervolgens zijn man uitspeelt, treft snel het goal. Rechts in de hoek, onhoudbaar voor de keeper van Excelsior, 1-0. Tien minuten later is het weer raak, de 2e kans voor ADO Den Haag. Een goede voorzet van Divano Iglesias op Valbon Muzljijaj, die wederom zijn man uitspeelt, 2-0. Qua kansen is ADO Den Haag in deze fase van de wedstrijd bijna dodelijk effectief. Niet veel later duikt Valbon Muzlijaj wederom op voor de keeper van Excelsior, deze heeft de grootste moeite om de bal weg te tikken, zijn vingertoppen voorkomen de 3e goal van ADO Den Haag. Ozder Ozcan krijgt de bal in het 16 meter gebied van Excelsior aangespeeld, hij houdt de bal goed vast en passt op Divano Iglesias en ook deze bal gaat er bijna in. Een minuut later volgt er een vrije trap voor Excelsior op 25 meter van het Haagse goal. Gelukkig voor ADO Den Haag komt de bal op de lat. Er volgt vervolgens een rommelige periode voor ADO Den Haag. De thuisploeg maakt het zichzelf erg moeilijk en verliest de bal vervolgens in het eigen strafschopgebied en de spits van Excelsior scoort de aansluitingstreffer, 2-1. Op slag van rust haalt Tim Danhof de bal nog van de lijn en voorkomt daarmee de 2-2.

De 2e helft begint rommelig, er volgen 3 corners voor Excelsior in 5 minuten. Excelsior breekt via de rechterkant uit, de bal wordt voorgegeven, de Haagse verdediging mist de bal en de spits van Excelsior rond koelbloedig af en de gelijkmaker is een feit. Pas na een kwartier in de tweede helft volgen er 2 redelijke kansen voor ADO Den Haag. In de 20e minuut vliegt het spel over en weer. Keeper Sam Verheggen haalt de bal van de lijn en in dezelfde minuut breekt ADO Den Haag uit, Dani van Loenen rond koeltjes af en zorgt voor een 3-2 voorsprong. Het publiek is hartstochelijk en leeft vol mee met de wedstrijd en zij laten geregeld van zich horen. Toch weten de bezoekers nog te scoren want niet veel later bepaald Excelsior de eindstand in 3-3. Het was een enerverende wedstrijd, waarbij de wind ook zijn rol opeiste.

Aanstaande zaterdag wacht de volgende wedstrijd voor ADO Den Haag O13, een uitwedstrijd in Kerkrade tegen Roda JC.