Afgelopen zaterdag speelde ADO Den Haag O15 tegen de Amsterdamsche Football Club (AFC) om 10.30 in het Zuiderpark. Na twee goede doelpogingen in de eerste tien minuten aan Haagse kant mocht middenvelder Sem Yvel aanleggen voor een vrije trap net buiten het 16 metergebied maar hij schoot de bal net boven het doel. Niet lang daarna gaf Andrew Imade de bal voor maar omdat deze slecht werd verwerkt door de AFC verdediging schoof Sem Yvel koelbloedig binnen, 1-0. Vrij snel erna, in de 14e minuut, scoorde Leroy Molenaar na een slalom in het Amsterdamse doelgebied de 2e goal voor de Zuiderparkers. Via een vrije trap van Sem Yvel, die de bal panklaar op het hoofd van de Haagse spits, Iliyas Bardi legde maar hij miste net de precisie voor de 3-0. Toch deden de bezoekers wat terug want AFC scoorde na ongeveer een half uur spelen de 2-1. Drie minuten later scoorde Iliyas Bardi toch nog de 3-1 na goed doorzetten van Andrew Imade waardoor het verschil weer 2 doelpunten was. Vlak voor rust werd de Haagse rechtsback, Roy Kruis binnen de beruchte lijnen gehaakt dus de scheidsrechter legde de bal terecht op de stip. De penalty mocht Roy Kruis zelf nemen en schoot onberispelijk binnen zodat ADO Den Haag met 4-1 ging rusten.

Vlak na de pauze een dubieus moment. Na een foute terugspeelbal en een miscommunicatie tussen Max Wang en keeper Rens Scheenstra rolde de bal richting doellijn en de scheidsrechter dacht dat deze ook gepasseerd werd. Het leek erop dat dit niet zo was maar toch keurde hij het doelpunt goed. Ruim tien minuten erna werd het zelfs nog 4-3 waardoor de wedstrijd weer, onnodig, spannend werd. Omdat Andrew Imade de 5-3 op zijn schoenen had maar de lat raakte en ook Iliyas Bardi de scherpte misste om de boel op slot te gooien en zichzelf inclusief team en staff te belonen, bleef het lang spannend. Uiteindelijk floot de scheidsrechter in de 83e minuut af zodat ook deze wedstrijd weer met 3 punten erbij afgesloten werd.