Afgelopen dinsdagavond 12 novemeber stond voor ADO Den Haag O13 de inhaalwedstrijd tegen FC Utrecht O13 op het programma. FC Utrecht is een directe concurrent voor de koppositie in de Eredivisie Laag. ADO Den Haag O13 begint scherp en fel aan de wedstrijd, de gasten uit de Domstad zijn de eerste 10 minuten onder de indruk van het frivole Haagse spel en de Haagse kansen stapelen zich op. Een steekpass van Senne Steijlen bereikt spits Divano Iglesias net niet, een corner van ADO Den Haag komt in de kluts, maar helaas zonder resultaat, de bal wordt van de lijn gehaald door FC Utrecht, na een goed schot van Divano Iglesias. ADO Den Haag krijgt wel kansen maar weet ze nog niet te verzilveren. Na een half uur spelen moet keeper Connor Radford flink aan de bak, de nummer 9 van Utrecht breekt door, maar door een goede redding van de Haagse sluitpost blijft het 0-0. FC Utrecht kruipt meer uit zijn schulp en krijgt meer kansen, er breekt een goede periode aan voor de Utrechtenaren. Voor ADO Den Haag spelen Szymon Picek, Tim Danhof en aanvoerder Teun Beghtel een goede eerste helft, zij neutraliseren alle aanvallen van FC Utrecht waardoor er in de 1e helft niet wordt gescoord.

De 2e helft begint zonder wissels aan Haagse zijde en FC Utrecht komt goed uit de kleedkamer, de eerste kans is voor hen, gelukkig voor ADO Den Haag gaat de bal naast. De wedstrijd is het beste te omschrijven als, de wedstrijd van de verkeerd genomen inworpen en de handsballen. De verkeerde inworpen van het ene team en de handsballen van het andere team. Er volgen wat tactische wissels aan Haagse zijde en deze hebben effect. Valbon Muzljijaj (terugkerend van een blessure) en Dani van Loenen zorgen voor een lichte kanteling in het wedstrijd verloop. Als een kwartier voor tijd ook Ozder Ozcan in het veld komt, wordt ADO Den Haag sterker en vooral door een goede actie van Ozder Ozcan, die 4,5,6 spelers van Utrecht omzeilt, is het bijna 1-0. Met nog een kleine 10 minuten op de klok volgt dan toch de goal voor ADO Den Haag. Na een ijzersterke counter van ADO Den Haag, wordt Divano Iglesias in stelling gebracht en met een formidabele rush van meer dan 40 meter, rond Divano Iglesias koelbloedig af, 1-0. Heel veel tijd om de goal te vieren heeft ADO Den Haag niet, want direct erna moet keeper Connor Radford alle zeilen bijzetten om een goal van FC Utrecht te voorkomen, door wederom een goede redding, behoudt ADO Den Haag de leiding in de wedstrijd. Na 7 spannende minuten volgt het eindsignaal en wint ADO Den Haag.

Door deze overwinning neemt ADO Den Haag O13 de leiding over in de stand van de Eredivisie Laag en aanstaande zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen Heerenveen.