Afgelopen zaterdag vond op het sportcomplex van ADO Den Haag de 11e competitiewedstrijd van ADO Den Haag O13 plaats. ADO Den Haag is de eerste fase van de wedstrijd beter en de gasten uit Heerenveen zakken in, ADO Den Haag creeert wat kleine kansjes, maar het overwicht is in deze fase van de wedstrijd duidelijk voor de Haagse club. De eerste 20 minuten van ADO Den Haag O13 zijn aan de bal misschien wel de beste van dit seizoen. Het is heerlijk vertoeven langs de lijn en het spel is mooi. Door een goede voorzet van Joppe Abbink, valt de eerste Haagse goal, een lekkere goal van de Haagse spits, Ozder Ozcan, 1-0. Helaas kan ADO Den Haag dat niet vasthouden tot aan de rust, want 5 minuten voor de rust volgt een corner voor Heerenveen, 1-1. Vlak voor de rust krijgt ADO Den Haag nog een grote kans om alsnog de rust in te gaan met een voorsprong maar de bal wordt gestopt door de verdedigers van Heerenveen.

De 2e helft begint goed voor ADO Den Haag, een mooie goal van Leonardo Marliani waardoor ADO Den Haag opnieuw op voorsprong komt. Door een goede voorzet van Senne Steijlen en met een stuit in de bal, kon de keeper van Heerenveen de bal niet tegen houden, 2-1. Na een kwartier spelen in de tweede helft volgt de 3e Haagse goal. Wederom een goede voorzet van de Haagse linkerspits Senne Steijlen, rond Ozder Ozcan koel af, 3-1. Na een uur spelen neemt ADO Den Haag een vrije trap net buiten de 16m door Szymon Picek, de Haagse aanvoeder Valbon Muzlijaj schiet de bal voorlangs en helaas de corner die volgt blijft zonder resultaat. ADO Den Haag behoudt het overwicht op het veld en de Haagse wissels die volgen, vallen goed in. Vijf minuten voor tijd krijgt ADO Den Haag nog een vrije trap en ondanks de druk op de goal van Heerenveen blijft een doelpunt uit. ADO Den Haag wint deze wedstrijd met 3-1 en behoudt de leiding in de competitie.

Aanstaande zaterdag wacht de uitwedstrijd in Nijmegen tegen N.E.C.