Afgelopen zaterdag stond voor ADO Den Haag O13 de uitwedstrijd tegen N.E.C. Nijmegen op het programma. Ondanks de goede voorbereidingen van de afgelopen week, begon ADO Den Haag niet sterk aan de wedstrijd. Ondanks dat de eerste 2 grote kansen voor ADO Den Haag waren, met een goede voorzet van Ozder Ozcan op Divano Iglesias (de bal ging voorlangs) en niet veel later een afstandschot van de Haagse aanvoerder Valbon Muzlijaj, was het N.E.C. die op voorsprong kwam. De verdediging van ADO Den Haag werkte de bal niet goed weg en dus werd het 1-0 voor de thuisploeg. ADO Den Haag heeft moeite om elkaar te vinden en er wordt matig verdedigd. Na een kwartier voetballen volgt toch de gelijkmaker want is het Kai Chang met een voorzet op linkerspits Senne Steijlen, die de bal met links in het net jaagt, 1-1. ADO Den Haag neemt langzaam de regie over de wedstrijd van N.E.C. over en dit resulteert in een volgende kans voor ADO Den Haag. Divano Iglesias onderschept de bal, speelt zijn man uit, maar helaas gaat de bal voorlangs. Vijf minuten later krijgt ADO Den Haag een corner, Senne Steijlen zet de bal voor en de lange verdediger Lancine Korouma kopt de bal net naast. Met nog een kleine 10 minuten spelen voor de rust steekt Ozder Ozcan een balletje tussendoor en Divano Iglesias rond keurig af waardiir ADO Den Haag op 1-2 komt. Op slag van rust zorgt de Haagse sluitpost Connor Radford nog voor een goede redding, hij tikt een goed schot van N.E.C net over. Direct daarop volgt een goede uitbraak van ADO Den Haag, via Ozder Ozcan en Senne Steijlen, maar helaas zonder dat de Haagse club de wedstrijd al voor de rust op slot weet te gooien.

ADO Den Haag komt scherper uit de kleedkamer dan de 1e helft en wederom volgt er snel een uitbraak via Ozder Ozcan en Divano Iglesias, maar de bal komt op de paal. Na een kwartier in de 2e helft gooit ADO Den Haag de wedstrijd op slot, via een voorzet van Divano Iglesias, schiet Senne Steijlen met links de bal keihard in de linkerhoek, 1-3. Een minuut later is het verzet van N.E.C. gebroken en door een voorzet van spits Ozder Ozcan, schiet de Haagse aanvoerder Valbon Muzlijaj met links in de linker bovenhoek, de mooiste goal van de wedstrijd. Een paar minuten later volgt een corner, een nieuwe variant, helaas schiet Ozder Ozcan de bal voorlangs. De Haagse trainer Joep Breimer brengt 4 nieuwe krachten in het veld en het goede spel van de Haagse ploeg gaat gewoon door. N.E.C. komt eigenlijk niet meer van de eigen helft af en 8 minuten voor tijd volgt de laatste Haagse goal, de rechterspits Jakub Grudzien heeft een geweldige voorzet in zijn voeten en Dani van Loenen maakt een heerlijke typische spitsengoal, 1-5. Daarna volgen nog een aantal kansen voor ADO Den Haag van o.a. Teun Beghtel, Lancine Korouma, Leonardo Marliani en Kai Chang, maar de bal wil er niet meer in. ADO Den Haag heeft wederom laten zien dat ze groeien in het seizoen en dat het collectief alleen maar sterker wordt.

De volgende wedstrijd die op het programma staat, is de thuiswedstrijd op zaterdag 7 December tegen Willem II.