Afgelopen zaterdag moest ADO Den Haag O16 het opnemen tegen koploper FC Utrecht O16. Dat de Sint al was vertrokken moest ADO Den Haag van harte hebben genomen, want er werden geen cadeautjes weggegeven dit weekend. Nou ja, misschien eentje. Nadat Sofyan El Hannoudi met een handige boogbal in de 5e minuut Ibrahim Gasamma bereikt, neemt Ibrahim de bal perfect aan en aarzelt niet en schiet de bal zo in de goal, 0-1. Het spel gaat redelijk heen en weer, maar in deze helft komt FC Utrecht er niet of nauwelijks aan te pas. In de 31e minuut is ADO Den Haag net iets minder zuinig en geeft redelijk eenvoudig de voorsprong uit handen, 1-1. Dit bleef tevens de ruststand.

Na rust zagen we een feller FC Utrecht, maar ADO Den Haag houdt prima stand. Naast de kansen voor Jaylaino van Gurp (schot over), Jaydavon Haas (schot naast) en Finn Dicke (schot geblokt) is het uiteindelijk Sofyan El Hannoudi die na een mooie actie van Ibrahim Gasamma, de 1-2 kan scoren in de 72e minuut. De laatste minuten was het natuurlijk ongemeen spannend, maar ADO Den Haag hield het hoofd koel en kon na het laatste fluitsignaal terug kijken op een prima wedstrijd met dito resultaat. Alhoewel de ploeg in de onderste regionen eindigt dit najaar en daardoor in het voorjaar in de 'verliezerspoule' terecht komt, mogen de mannen toch trots terugkijken op een paar geweldige wedstrijden. Aankomende zaterdag wacht Ajax thuis op "De Aftrap".

Opstelling ADO Den Haag O16: Guus Dicke, Calvin Furtado, Kasper Vankan, Finn Dicke, Mustafa Tetik, Jaydavon Haas, Sofyan El Hannoudi, Calvin Gustina, Ibrahim Gasamma (75. Keanu Does), Oscar Minnaard, Jaylaino van Gurp