Op een droog, maar fris Sportpark Zoudenbalch stond de laatste competitiewedstrijd van ADO Den Haag O13 in Eredivisie laag op het programma. FC Utrecht was de laatste tegenstander van deze competitie. In het begin van de wedstrijd tasten beide elftallen elkaar af. Maar dit verandert al snel als FC Utrecht al in de 4e min een penalty krijgt, 1-0. Daarna gaat ADO Den Haag op zoek naar de gelijkmaker. Een vrije trap genomen door Valbon Muzljijaj, wordt net naast gekopt door Tim Danhof. Een corner van ADO Den Haag wordt verdiend door het harde werken van Ozder Ozcan, blijft helaas zonder doelpunt. Niet veel later krijgt de nummer 6 van FC Utrecht de bal op zijn slof en schiet de bal keihard hoog in het Haagse goal, de keeper kon er niet meer bij. ADO Den Haag is niet sterk aan de bal en verliest veel duels op het veld. Dit resulteert in de 3e goal voor FC Utrecht. ADO Den Haag geeft zich niet gewonnen en wordt sterker in de wedstrijd en sterker aan de bal. Dit resulteert in een doelpunt van ADO Den Haag, althans dat denkt iedereen, maar het doelpunt wordt afgekeurd volgens vermeend buitenspel op aangeven van de Utrechtse grensrechter.

De 2e helft begon later dan verwacht, want de scheidsrechter bleek een voetblessure te hebben. Uiteindelijk kon er wel weer gevoetbald te worden. ADO Den Haag begon enthousiast aan de 2e helft en wilde het een en ander gaan rechtzetten. Helaas viel de 4-0 voor FC Utrecht te snel voor de enthousiaste jongelingen uit Den Haag. Ondanks het eerste Haagse doelpunt van Teun Beghtel vlak na het Utrechtse goal, 4-1. ADO Den Haag blijft toch goed spelen en vinden de spelers elkaar makkelijker dan in de 1e helft. Een goede pass van Senne Steijlen op Kai Chang, wordt net naast geschoten. ADO Den Haag speelde niet zoals wij van elkaar gewend waren, maar het Winterkampioenschap was vorige week al uitgebreid gevierd. Vlak voor tijd maakt FC Utrecht, nog de 5-1 en de 6-1, Maar de Haagse spelers zitten al met hun gedachten bij de 2e Seizoenshelft, waar zij in Eredivisie Hoog mogen spelen.

Nu de Kerstvakantie en in 2020 wacht de Bekerwedstrijd tegen Sparta Rotterdam.