Vanwege een paar zieken en geblesseerden moesten beide trainers van ADO Den Haag O15, Giovanni Franken en Aden Mohamed een beetje sleutelen betreffende de basisopstelling van afgelopen zaterdag thuis tegen Cambuur Leeuwarden. Als ook nog een Lorenzo Maasland tijdens warming-up afvalt met een lichte blessure wordt de bezetting krap. Helaas bleek naarmate de wedstrijd vorderde en vooral de 1e helft van een vreemd caliber zoals de Zuiderparkers niet echt gewend waren. De eerste kans in de 5e minuut was dan wel voor Raydrian Cornelia, na een steekpass van Nano Bryson maar hij mistte de kracht om echt af te vuren. Zes minuten later had, Andrew Imade ook de 1-0 op zijn schoenen, een breedtepasje van zijn maatje, voor deze wedstrijd in de spits geposteerde verdediger, Max Wang, maar nadat hij keurig de Leeuwardense verdediger met rechts uitkapte, kon hij met links niet goed genoeg uithalen.  Niet lang daarna had Lynden Edhart eveneens de 1-0 in z'n voeten maar schoot, vanuit een corner van Nano Bryson net over de vijandelijke doel. En zoals 90 % van de wedstrijden, ook die je in de Eredivisie op tv ziet, scoren de gasten. Dit gebeurde in de 23e minuut. Vlak voor de rust scoorden de bezoekers nog 1x zodat de ruststand 0-2 werd.

Sem Yvel kwam er in voor Nano Bryson, die last kreeg van zijn knie. Pal na de aftrap van de 2e helft kreeg de nummer 7 van ADO Den Haag, Andrew Imade weer 2 kansen maar faalde beide keren in de afwerking. Ook Lynden Edhart kon in de 47e minuut de aansluitingstreffer op het scorebord plaatsen maar hij schoot de bal buiten bereik van de Cambuur keeper, op de paal.
Uiteindelijk kon Raydrian Cornelia en zijn Haagse medespelers dan toch juichen na een binnentikkertje en dus de aansluitingstreffer. Vier minuten later werd het gelijk door gelegenheidsspits Max Wang, 2-2. In de 78e minuut liepen Iliyas Bardi, die voor Raydrian Cornelia inviel, samen met Max Wang richting het Cambuurse doelgebied met maar 1 achteruit lopende verdediger voor zich en heel slim tikte Iliyas de bal naar Max Wang en deze tikte simpelweg de 3-2 binnen. Nog net in de blessuretijd kon Lynden Edhart de eindstand op 4-2 bepalen. De prima fluitende scheidsrechter liet daarna niet eens meer aftrappen. Zodoende gingen ADO Den Haag O15 en de staf ongeslagen de welverdiende winterstop in om zich daarna klaar te maken voor de thuis/bekerwedstrijd tegen PSV op 11 januari in t nieuwe jaar.