Afgelopen zaterdag 11 januari stond alweer, na een korte winterstop de eerste serieuze wedstrijd, en wel voor de beker de 1/8 finales thuis tegen de leeftijdgenoten van PSV op het programma. De eerste kans kwam in de 5e minuut van de voet van de Haagse rechtsbuiten, Andrew Imade. Helaas kreeg hij de bal half op zijn scheenbeen. Twee minuten later een dekkingsfout achterin bij de Zuiderparkers, zodat 1 van de Brabantse spitsen vanaf de 16-meterlijn vrijuit de 0-1 binnen kon schieten. Een aantal aanvallen aan de Haagse kant strandden in schoonheid in de laatste fase. In de 12e minuut scoorde PSV de 0-2. Tien minuten voor rust volgde een vrije trap van Kaj van Houwelingen belandde via het hoofd van Andrew Imade bij Iliyas Bardi en deze bedacht zich geen moment en met een halve omhaal plaatste hij dan de 1-2 op het scorebord. Vlak voor het rustsignaal kon de scheidsrechter niets anders doen dan de bal op de stip te leggen na een handsbal van een Brabantse verdediger waardoor ADO Den Haag DE kans had op de gelijkmaker. Andrew Imade ging achter de bal staan maar de bezoekende doelman wist de zwak ingeschoten strafschop te keren. Ruststand 1-2.

Zonder wissels na de pauze maar met (nog) meer druk naar voren probeerden de gastheren de gelijkmaker te forceren. PSV verdedigde met man en macht de voorsprong en waar mogelijk probeerde ze op de counter deze uit te breiden. Mede dankzij de Haagse keeper, Sem Buvelot, als een van de uitblinkers bleef de schade beperkt. Vooral in de 66e minuut was hij in een 1-tegen-1-situatie heer en meester waardoor de thuisploeg hoop bleef houden om terug te komen in de wedstrijd. Niet lang daarna een boogbal van Iliyas Bardi op het hoofd van Lorenzo Maasland maar mistte de kracht om de PSV keeper te verrassen.  Vlak voor tijd scoorde PSV uit 1 van de vele counters alsnog de 1-3 maar dat was wel wat geflatteerd.

Al met al een wedstrijd met een echt bekergevoel alleen de gasten waren iets gretiger om de 1/4 finales te bereiken. ADO Den Haag O15 was zeker niet kansloos alleen vergat men het goede spel te belonen met doelpunten.

Volgende week zaterdag de 1e wedstrijd in de nieuwe competitie thuis tegen fC Utrecht om 10.15 uur.