Zaterdagmorgen op een koud Sportcomplex "De Aftrap" vond de competitiewedstrijd tussen ADO Den Haag en Sparta Rotterdam O13 plaats. ADO Den Haag is de eerste in de wedstrijd met een kans. Valbon Muzljiaj zet voor en Dani van Loenen schiet de bal over. Ondanks de eerste kans voor de Hagenaars worden er in deze fase door beide teams weinig kansen gecreeerd, het spel vind plaats op het middenveld. In de 20e minuut krijgt ADO Den Haag pas zijn echte tweede kans. Een pass van Mitch van Beek op Valbon Muzljijaj en deze schiet de bal in de handen van de Rotterdamse keeper. Vlak voor rust volgt een goede periode voor de Spartanen, maar het echte gevaar komt toch weer van ADO Den Haag, een voorzet van Dani van Loenen, waarbij Divano Iglesias een goede kans kreeg, maar de bal gaat net naast. Het schot van Leonardo Marliani gaat net naast. Op slag van rust volgt een Haagse counter over veel schakels, Valbon Muzljijaj schiet via de paal binnen, de assist is van Dani van Loenen, 1-0.

In de 2e helft begint ADO Den Haag een stuk beter dan de 1e helft. Het positiespel is beter en ADO Den Haag is beter aan de bal. Maar door fouten in de verdediging is het al snel 1-1, de bal wordt slecht weggewerkt en brengt de Spartanen langszij. Na een kwartier in de 2e helft volgt een goede aanval van ADO Den Haag, Dani van Loenen zet voor en Divano Iglesias krijgt de bal er net niet in. Er ontstaan wel kansen voor ADO Den Haag, maar men mist de afronding. Wederom volgt een goede kans, na een corner voor ADO Den Haag, een voorzet van Dani van Loenen, schiet Divano Iglesias net over. Tien minuten voor tijd breekt een rommilige periode aan, het is Sparta met het overwicht. Drie minuten voor tijd volgt een corner voor Sparta, het doelpunt hangt in de lucht, ADO Den Haag krijgt de bal niet goed weg, gelukkig stopt Connor Radford het schot. Maar tevergeefs, want uiteindelijk maakt Sparta de winnende goal, 1-2. ADO Den Haag moet nu een slotoffensief forceren, maar de aanvallen van Sparta blijven gevaarlijk. De blessuretijd gaat in, veel inworpen voor ADO Den Haag, Kick & Rush voetbal, maar de Spartanen nemen de punten mee naar Rotterdam.

Aanstaande zaterdag speelt ADO Den Haag thuis tegen Vitesse uit Arnhem.