Om 12.30 uur trapte ADO Den Haag O14 af op Sportcomplex "De Aftrap" tegen NAC O14. Al na 1 minuut spelen waarbij de thuisploeg rustig de bal in de ploeg hield, zorgde Dan Schallenberg voor het eerste wapenfeit door de bal vanaf het zestien metergebied over het doel te schieten. Na de goede beginfase kwam NAC beter in de wedstrijd. Het had langdurig balbezit en stelde in de 6e minuut keeper Sem Eekhout op de proef. Na een verkregen vrije trap op Haagsche helft tikte hij de bal uit de rechterbovenhoek en kreeg NAC de eerste corner van de wedstrijd. Na een poging in de 10e minuut van middenvelder Marley Cruz (schot ruim naast het doel) kreeg NAC de tweede mogelijkheid. In een scrimmage voor het Haagsche doel belandde de bal tot opluchting over de achterlijn en was de tweede corner een feit. ADO Den Haag had fases in de eerste helft veelvuldig balbezit, maar echte uitgespeelde kansen werden niet gecreëerd. Het moest zich tevredenstellen met schoten van buiten het zestienmeter gebied. Toch was het in de 28e minuut dichtbij een treffer. Uit een corner van NAC zorgde keeper Sem Eekhout voor een snelle voortzetting door de bal op middenvelder Noah Philipsen te spelen. Die op zijn beurt Dan Schallenberg vrijspeelde, maar zijn schot uit de draai vloog net over het vijandelijke doel. Kort daarna was het dezelfde Dan Schallenberg die zijn schot tot corner zag verwerkt worden door de Bredaase keeper en zo zorgde voor de eerste corner van de thuisploeg. In de laatste vijf minuten van de eerst helft was het toch ADO Den Haag dat de beste mogelijkheden kreeg om met een voorsprong te gaan rusten. Zo was het spits Anthony Rodriques die van zich liet spreken door eerst de bal in de 32e minuut op de buitenkant paal te schieten en vervolgens in de 34e minuut de bal tegen de uitkomende keeper (die goed zijn doel verkleinde) te schieten. Vlak voor het verstrijken van de tijd was het bijna aanvoerder Friso Arendse die na een kopbal van Jayden Tammes net een teenlengte te kort kwam om de bal het doel in te schieten.

De tweede helft begon net als de eerste helft met een mogelijkheid voor Dan Schallenberg. Maar hij had vandaag zijn vizier niet op scherp. Het spelbeeld leek zich net als in de eerste helft te gaan ontwikkelen, maar toch was het ADO Den Haag dat meer balbezit had en gevaarlijker werd. Na 10 minuten spelen (beide ploegen hielden elkaar in evenwicht) kon spits Anthony Rodriques de score openen. Na een prima steekbal van Marley Cruz ontdeed hij zich van zijn directe tegenstander en wilde de bal onder de toesnellende keeper doorspelen. Helaas kon de sluitpost nog net redding brengen. Kort daarna was hij weer dichtbij, maar een goede redding met de voet voorkwam een Haagsche treffer. In de 12e minuut kwam dan toch de verdiende 1-0 op het scorebord. Uit een inworp van Anthony Hesseling kwam de bal, via een goede individuele actie van Marley Cruz, voor de voeten van Alex Wagenaar die zijn schot in eerste instantie gestopt zag worden, maar daarna de bal onhoudbaar hoog in het doel schoot. Anthony Rodriques zorgde in de 21e minuut dat de bezoekers uit Breda tegen een 2-0 achterstand aan keken. Hij draaide zich goed vrij van zijn directe tegenstander en oog in oog met de keeper schoot hij de bal beheerst in de verre hoek. Twee minuten later maakte hij er zelfs 3-0 van. Hij ontdeed zich van drie tegenstanders, bleef rustig en gaf de keeper het nakijken door de bal wederom beheerst in het doel te schieten. Het verzet van de bezoekers was gebroken en ADO Den Haag kreeg nog enkele mogelijkheden om de score uit te breiden. Volledig uit het niets wist de ploeg uit Brabant nog te scoren. Uit een vlot lopende aanval en matig verdedigen van Haagsche kant brachten zij de stand op 3-1. Dit was tevens de eindstand van een wedstrijd die in het begin nog op gang moest komen, maar terecht werd gewonnen. Volgende week spelen de mannen van trainer Martijn den Haan een oefenwedstrijd tegen AZ O14 in Alkmaar. De eerstvolgende competitiewedstrijd is in Eindhoven tegen de plaatselijke FC.