Een dag voor de storm werd er om 11.00 in het door een grijze lucht bedekte Zuiderpark afgetrapt voor de derde wedstrijd van ADO Den Haag O15 tegen de leeftijdgenoten van De Graafschap uit Doetinchem. Deze keer was de eerste kans voor de gasten maar een flauw schotje van één van de twee spitsen konden de Haagse doelman, Rens Scheenstra niet verrassen. Vijf minuten later mochten de gastheren aanleggen voor een vrije trap die door Lynden Edhart werd genomen. Deze legde de bal op het hoofd van Iliyas Bardi en hij kopte deze terug voor de voeten van Kaj van Houwelingen. Via de stuit en met een halve omhaal met links kon Kaj geen kracht zetten om de 1-0 op het scorebord te plaatsen. Niet lang daarna een hoekschop van Lynden Edhart die de bal bij de 2e paal bij Kaj van Houwelingen bracht, en na goed doorzetten van de Haagse nummer 10 kwam de bal weer bij Lynden Edhart terecht en deze weer feilloos uithaaldde en het leer via de handen van de Doetinchemse keeper in de kruising liet belanden, 1-0. De Haagse spits Iliyas Bardi had in de 26e minuut het zelfde in zijn gedachten toen hij de bal van Feliciano de Ruijter in de diepte kreeg, maar de bal half op zijn buitenkant wreef voorlangs het doel schoot. Negen minuten later een prachtige voorzet van Roy Kruis op het hoofd van zijn maatje aan de linkerkant Lorenzo Maasland, maar hij kon geen kracht zetten om vlak voor rust de 2-0 te maken.

Alleen een afstand schot van Lynden Edhart in de eerste 10 minuten van de 2e helft was het enige wapenfeit van de Hagenaars, waar hij misschien beter de bal over het, door een miezerig buitje nat geworden veld had kunnen schuiven i.p.v. hoog en dan over het doel mikken. Na een goede en strakke voorzet van Leroy Molenaar kon de, bij de 2e paal vrijstaande Lorenzo Maasland, de 2-0 op het scorebord zetten maar hij mikte de bal met 'zijn verkeerde voet' op de paal. In de 59e minuut weer een goede voorzet, deze keer van Roy Kruis die de bal voorgaf op het hoofd van Iliyas Bardi en hij kon simpelweg de 2-0 binnen koppen. Omdat niet lang daarna Sem Yvel binnen de beruchte lijnen over de knie van een De Graafschap speler werd gelegd mocht Lynden Edhart aanleggen voor een strafschop. Hij stuurde de keeper de verkeerde hoek in en de 3-0 op het scorebord plaatsen. Vlak voor tijd bepaalde Sem Yvel de eindstand op 4-0 en zodoende de Hagenaars de lijst van de Eredivisie laag aanvoeren met 9 punten uit 3 wedstrijden.
Volgende week speelt ADO Den Haag O15 de uitwedstrijd tegen Excelsior NIET op zaterdag maar op de zondag erna om 11.00 op Woudestein.