In het Jan Louwers stadion in Eindhoven speelde ADO Den Haag O14 tegen de plaatselijke FC. Om het goede begin (twee overwinningen) een passend vervolg te geven, reisde de Hagenezen vol vertrouwen af naar Eindhoven. Onder ideale omstandigheden werd er om 12.45 uur afgetrapt door de bezoekers. FC Eindhoven probeerde vroeg druk te zetten, maar ADO Den Haag voetbalde er goed onderuit en was veelvuldig in balbezit. De thuisploeg loerde op foutjes en kregen in de 3e minuut een mogelijkheid, maar Sem Eekhout zag het schot ruim over het doel verdwijnen. Ondanks het vele balbezit kon ADO Den Haag dit niet belonen met doelpunten. In de 7e minuut was Anthony Rodriques dichtbij de openingstreffer. Na een uitstekende steekbal van Irfan Karijowidjojo kwam hij vrij voor de keeper, maar zijn schot stuitte op de handschoenen van de Brabantse doelman. In de 11e minuut was het weer Anthony Rodriques die de keeper tot een redding dwong. Uit een afgeslagen corner kreeg, gaf Dan Schallenberg de bal op het hoofd van de rechterspits, maar de kopbal kon nog net over het doel worden getikt. Naarmate de eerste helft vorderde, oogde het spel van ADO Den Haag bij vlagen gemakzuchtig. Er werd onnodig balverlies geleden en kwamen telkens een stapje te laat. Desondanks kon de thuisploeg hier niet van profiteren en zochten beide ploegen met een 0-0 ruststand de kleedkamer op.

Na een korte pauze, waarin de puntjes op de i werden gezet, begon ADO Den Haag fel en agressief aan de tweede helft. FC Eindhoven werd gelijk onder druk gezet en had het daar zichtbaar moeilijk mee. Het verloor snel de bal en moest zien hoe ADO Den Haag het initiatief nam en met goede uitgespeelde aanvallen veel mogelijkheden creëerden. Na twee minuten spelen was het Anthony Rodriques die de bezoekers verdiend op een 0-1 zette. Na matig uitverdedigen van de thuisploeg zorgde hij met een bekeken schot voor de voorsprong. Na de openingstreffer bleef ADO Den Haag goed druk zetten en bleef het langdurig in balbezit. De thuisploeg werd vastgezet op eigen helft en moest toezien dat de bezoekers tal van mogelijkheden kreeg. In de 7e minuut was het voor de tweede keer raak. Het was weer Anthony Rodriques die na een afgemeten steekbal van aanvoerder Irfan Karijwidjojo oog in oog met de doelman stond en de bal buiten zijn bereik in de linkerhoek schoot. Het verzet van de thuisploeg was gebroken en de wedstrijd speelde zich vooral af op de Eindhovense helft. ADO Den Haag was veelvuldig in balbezit en kreeg door goed combinatiespel tal van mogelijkheden om de score uit te breiden. Invaller Alex Wagenaar zorgde constant voor dreiging aan de rechterkant met goede individuele acties en voorzetten. Helaas hadden Figo de Voogd en Maikey Houwaart pech in de afronding. Toch kwam er in de 33e minuut nog een grote kans voor de thuisploeg. Maar door attent keeperswerk van Sem Eekhout bleef de stand 0-2. Net voor het laatste fluitsignaal zette middenvelder Marley Cruz de 0-3 eindstand op het scorebord. Na goed doorzetten veroverde hij de bal en schoot de bal onhoudbaar achter de Brabantse doelman. Zo nam ADO Den Haag de drie punten volledig verdiend mee naar de Hofstad. Volgende week staat de kraker tegen Sparta Rotterdam O14 op het programma. De wedstrijd begint om 12.30 uur op de Aftrap.