Met de uitwedstrijd tegen VVV Venlo O15 nog vers in het geheugen die in 0-7 eindigde, maar ook de thuiswedstrijd met 1-1 begonnen de Zuiderparkers voor de derde keer dit seizoen afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen het mee-gepromoveerde VVV Venlo. In de vierde minuut een vrije trap van Sem Yvel enigzins gedragen door de sterke wind schoot hij de bal recht in de handen van de Venlose keeper. Elf minuten later een voorzet van, kilometervreter, Roy Kruis die de bal op het hoofd van Iliyas Bardi plaatste maar hij kon geen kracht zetten om de keeper te verrassen. In de 22e minuut wederom een vrije trap van Sem Yvel die de bal bij de tweede paal krulde en de vrijstaande Andrew Imade hoefde het leder alleen maar binnen te lopen, 1-0. ADO Den Haad had de gehele eerste helft veel balbezit maar wist verder niet tot hele grote kansen te komen.

In de eerste minuut van de tweede helft wederom een kop kans voor Iliyas Bardi na een voorzet van zijn maatje aan de rechterkant Andrew Imade maar de Haagse spits kopte de bal net aan de, voor ADO Den Haag verkeerde kant van de paal. Een vrije trap in de 56e minuut van Sem Yvel die de bal bij Lorenzo Maasland bracht maar zijn kopbal vloog voorlangs. Het balbezit bleef voor ADO Den Haag maar een uitbreiding van de score zat er niet in. Het was dus zaak om de 1-0 voorsprong te behouden. Toen de bezoekers met 10 man kwamen te staan leek dit ook makkelijker te gaan lukken. Niets was minder waar op het moment dat VVV Venlo in de blessuretijd nog een vrije trap te nemen kreeg. Alles en iedereen kwam in het strafschopgebied van de thuisploeg en de bal belandde uiteindelijk in het doel. Niet veel later was de wedstrijd afgelopen en eindigde deze dus in een teleurstellend 1-1 gelijkspel.

Volgende week is ADO Den Haag O15 vrij. Op zaterdag 14 maart ontvangt het SC Heerenveen O15.