FC Volendam O15 - ADO Den Haag O15  6-4 (ruststand 3-2)

Deze wedstrijd verdiende geen winnaar, het was een enerverende wedstrijd,  waarvan assistent-trainer Thymen Krieder halverwege de wedstrijd zei dat deze wedstrijd nog wel eens in 6-6  kon eindigen. Een stralende middag in Volendam en beide teams waren zeker de eerste helft erg aan elkaar gewaagd, de kansen vlogen over en weer.

Het was Volendam die dit doelpuntenfestijn opende, na 7 min. was het al raak voor de gastheren. Gelukkig kwam ADO Den Haag O15 snel langszij.  Na een vrije trap van Dan Schallenberg, scoorde Maikey Houwaart voor de Haagse ploeg. De ene mooie aanval volgde de andere vrije trap van ADO Den Haag op, maar de Volendammers gingen de rust in met een 3-2 voorsprong.

ADO Den Haag kwam niet scherp uit de kleedkamer, want in de 5e min. stond het 4-2. Gelukkig vonden de Hagenaars snel de aansluittreffer, het spel bleef heen en weer gonzen. Maar een rode kaart voor Volendam weerhield het vissersdorp er niet van de overwinning  in de wacht te slepen, eindstand 6-4.