Zaterdagmorgen, erg fris maar droog, staat de 5e competitiewedstrijd van ADO Den Haag O15 op het programma tegen Helmond Sport. De brabanders zetten in het begin fanatiek en hoog druk, ze spelen met passie. Na ruim een half uur spelen heeft de haagse formatie van hoofdtrainer Joep Breimer het lek boven. Maikey Houwaart scoort de 1-0, hij speelt zichzelf vrij en de bal verdwijnt over de keeper in de verre hoek. Vlak na de rust krijgt ADO Den Haag zijn 2e doelpunt. Dan Schallenberg neemt de toegekende vrije trap op schitterende wijze en de bal verdwijnt over de keeper heen. 10 minuten later valt de 3-0 uit een voorzet van centrale verdediger Sky Heesen en scoort Anthony Rodrigues. 10 min voor tijd krijgt Helmond Sport zijn eretreffer, eindstand 3-1.