ADO Den Haag onder 19 oefende afgelopen zaterdag op De Aftrap tegen Excelsior Rotterdam onder 19 en behaalde een regelmatige 6-2 overwinning.

In de eerste helft was ADO Den Haag de sterkere ploeg en kwam op een 1-0 voorsprong via Lance Duijvesteijn. Na de gelijkmaker van Excelsior scoorde Brandon Hartsuiker twee maal voor ADO Den Haag en bracht zo de stand op 3-1. Luc den Otter bracht via een benutte strafschop de ruststand op 4-1.

Na de rust was Excelsior sterker en kreeg een aantal kansen, maar benutte deze niet. Halverwege de 2e helft benut Excelsior een van de kansen en komt op 4-2. Hierna is ADO Den Haag weer wakker en komt direct op 5-2 via een doelpunt van Muhammed Atay. Vlak voor tijd zet Emre Bilgi de 6-2 eindstand op het bord.