Zaterdag 3 september speelde ADO Den haag onder 14 een mini toernooitje bij Vitesse. Er werden 2wedstrijden gespeeld tegen Vitesse en Brabant United.

De wedstrijden stonden in het teken van testen en oefenen met het team. Geplaagd als wij zijn door blessures gaven wij toch goed tegenstand in beide wedstrijden. Hierbij gesteund door Harry (onze talentvolle Chinese vriend voor wie dit de afscheidswedstrijd was). De eerste wedstrijd tegen Vitesse ging verloren met 1-0, waarbij we de 1e helft goed weg kwamen en de 2e helft de betere ploeg waren met ook de betere kansen. Een gelijk was minimaal verdient geweest.

In de 2e wedstrijd kwamen we door een paar foutjes al snel op een 2-0 achterstand en moesten daarna achter de feiten aan lopen. De instelling van de groep is prima gezien de inzet, ook na de achterstand bleven wij knokken voor een beter resultaat. En dat zat er gezien het aantal kansen wat we creëerden zeker in. We gingen steeds beter spelen, ondanks dat kwamen we vanuit een spelhervatting op een 3-0 achterstand. Ook daarna bleven we goed voetballen en kregen uiteindelijk door een doelpunt van Boris loon naar werken. Uitslag 3-1 voor Brabant United.