Een week na het "debacle" tegen Feyenoord moesten de spelers van onder 13 zich herpakken tegen PSV. Met de terugkeer van trainer Roy Kappenburg weer op de bank, begonnen we om 10.30 aan de wedstrijd tegen de Brabantse leeftijdgenoten.

De eerste 10 minuten speelden onze gasten met enige druk naar voren en hadden daarbij diverse aanvallen zonder gevaarlijk te worden. De verdediging van ADO Den Haag onder 13 stond paraat en hield stand. In de 15e minuut kreeg Ebi Broug de bal in zijn voeten en besloot een steekpass te geven aan Chris Duncan, die direct uithaalde maar de keeper redde en de bal kwam in de voeten van Finn Dicke en schoof de bal onder de PSV keeper, 1-0.

Enkele minuten erna werd het zelfs 2-0 door een rake kopbal van Augustas Grabazis na een afgemeten voorzet door Finn Dicke. Meteen na de aftrap ging PSV vol in de aanval en het spel golfde op en neer, maar de stand bij rust was 2-0 voor ADO Den Haag.

In de 2e helft speelde PSV vol op de aanval om de achterstand ongedaan te maken, maar de Zuiderparkers liet zich niet gek maken. De goed fluitende scheidsrechter gaf 10 minuten voor tijd een strafschop aan PSV wegens het neerhalen van een Eindhovense aanvaller. Deze werd goed ingeschoten waardoor het weer spannend was.

PSV nam alle risico’s om de gelijkmaker te scoren en dat gaf ADO Den Haag weer meer ruimte voorin. Sofyan el Hannouchi kon hiervan profiteren en maakte er 3-1 van in de allerlaatste minuut hetgeen ook de eindstand was. 3 punten voor het team van Roy Kappenburg en Paolo Roberto en een leuk verjaardagscadeau voor teammanager Peter Charité.