De wedstrijd van ADO Den Haag onder 14 zaterdag bij Brabant United had 2 totaal verschillende helften, dit had weinig te maken met de instelling of speelwijze van beide ploegen. Het verschil zat hem met name in de spits van Brabant United, die voor onze jongens niet te houden was.

Nadat hij in de 19e minuut in de diepte werd aangespeeld en door zijn snelheid alleen voor Dani van de Heuvel kwam faalde hij niet en maakte de 1-0. Bij eenzelfde aktie in de 28e minuut kon onze keeper de bal in eerste instantie stoppen, maar uit de rebound scoorde Brabant United de 2-0. Helaas gebeurde dit in de 33e minuut opnieuw en deze keer faalde de spits niet en maakte 3-0.

In de 2e helft werd de spits gewisseld en kwam ADO Den Haag in zijn spel. We waren de 2e helft iets beter en dat resulteerde in enkele kansjes, maar helaas kwamen we niet aan scoren toe. De eindstand was dezelfde als de rust stand 3-0.