Waar verleden week zaterdag tegen Sparta onder 13 uit nog met 3-0 werd verloren, en ook nog volkomen terecht omdat ADO Den Haag onder 13 een collectieve en totale miskleun te verwerken had, kreeg het de kans om tegen JVOZ wat recht te zetten.

JVOZ had 2 weken geleden nog van Sparta gewonnen en was dus een tegenstander die kan stunten. Vanaf de eerste minuut liet ADO Den Haag de gasten uit Zeeland merken dat er vandaag niets te halen viel.

De 1-0 lag er dan ook vrij snel in via een mooi en bekeken afstandschot van Sem Reuser in de 2e minuut. Dat de 2-0 niet lang op zich wachten had Fabian Hilpert ook door en hij schoot een vrije trap in de 6e minuut direct in het doel (2-0). Sem Reuser dacht wat ik zo net kon, probeer ik nog maar een keer in de 12e minuut....en ja hoor, op precies dezelfde wijze scoorde hij de 3-0. 9 minuten later mochten de Zuiderparkers een hoekschop nemen. Rick de Groot legde de bal panklaar op het hoofd van Ebi Broug en hij kopte raak.

In de blessuretijd van de 1e helft gaf Augustas Grabazis een voorzet in de 16 meter gebied van de Zeeuwen en werd door een verdediger slecht weg gewerkt maar Chris Duncan bedacht zich niet en schoof de 5-0 binnen, waardoor de ruststand 5-0 was.

De eerste 15 minuten van de 2e helft was bijna een copy van de wedstrijd tegen Sparta verleden week zaterdag. Alles wat fout kon gaan, ging totaal mis. Tsja, zo hielp de speech van trainer Roy Kappenburg ook niet als er totaal niet geluisterd wordt in de rust. Na een goede steekpass van Augustas Grabazis op Chris Duncan kreeg hij de kans op 6-0 maar scoorde niet. De 6-0 viel pas in de 56e (!) minuut door Augustas Grabazis door vanaf de 16 meter lijn een lobje over de verbouwereerde Zeeuwse keeper te produceren. En weer was het Chris Duncan die ook weer in de blessuretijd, nu van de 2e helft de eindstand op 7-0 bepaalde. En dan zelfs ook nog met de linkervoet!!!

Een uitstekende overwinning van ADO Den Haag onder 13 die door deze zege weer meedoet aan de top van de ranglijst.