Voor ADO Den Haag onder 19 stond op het ongebruikelijke tijdstip van 12.00 uur de uitwedstrijd tegen Volendam onder 19 op het programma.

Na een van beide kanten wat aarzelend begin was het eerste echte gevaar van FC Volendam maar Levy Berends wist middels een fantastische sliding erger te voorkomen.Kort hierna werd Delano Ladan goed de diepte ingestuurd maar zijn inzet hield het midden tussen een schot en een voorzet ,waardoor de bal naast het doel verdween. Het spel golfde daarna op en neer zonder dat een van de partijen echt gevaarlijk kon worden. De rust brak dan ook met de bekende brilstand aan.

Trainer Rankovic moest in de rust zoals van te voren was afgesproken twee wissels toepassen en omdat Hennos Asmelash al 3 minuten na rust geblesseerd uitviel had ADO Den Haag niet zo veel wisselmogelijkheden meer over. De eerste fase van de tweede helft kenmerkte zich door veel te gehaast spel van de bezoekers waardoor er veel balverlies werd geleden. Het eerste gevaar na rust was wederom van FC Volendam maar de kopbal uit de hoekschop verdween over het doel. Kort hierna kon geen van de ADO Den Haag aanvallers zijn schoen tegen een scherpe lage vrije trap van Kursat Cil krijgen. De volgende hoekschop van FC Volendam leverde weer gevaar op maar Jurrian Jouvenaar redde bekwaam . Ook de Hagenezen waren gevaarlijk uit een hoekschop maar Levy Berdends kon de bal net niet de juiste richting meegeven, zodat hij zijn ploeg en zichzelf zou belonen voor zijn goede wedstrijd. Vlak voor tijd moest Jurrian Jouvenaar nog eenmaal zijn niet geringe kwaliteiten tonen om de kopbal van de spits uit zijn doel te houden. Na 94 minuten hield de uitstekend fluitende heer Drijfhout het voor gezien zodat de wedstrijd eindigde zoals hij begon in 0-0.