Nieuws & Verslagen

Verslagen

Zondag 19 november werd het laatste toernooi voor de Partners in Talentontwikkeling op De Aftrap gespeeld. De onder 13 teams van de 9 partners en ADO Den Haag streden om de fel begeerde plaats in de finale in het Kyocera Stadion.

In poule A waren ADO Den Haag en HVV duidelijk de sterkste teams en plaatsten zich voor de kruisfinales. In de poule B was het spannend en bij de laatste wedstrijdronde konden zich nog 4 teams plaatsen voor de kruisfinales. Uiteindelijk plaatsen UVS en DHC zich voor de kruisfinales.

HVV plaatste zich als eerste team voor de finale in het Kyocera Stadion door de kruisfinale tegen UVS met 1-0 te winnen. In de andere kruisfinale hield DHC knap stand tegen ADO Den Haag en vielen er geen doelpunten waardoor strafschoppen de beslissing moesten brengen. Vanwege de sterke wind werd het een moeilijke strafschoppen serie waarbij DHC uiteindelijk de sterkste was en samen met HVV de finale mag spelen aan het eind van het seizoen in het Kyocera Stadion.

Een woord van dank aan de spelers, begeleiders, ouders en vrijwilligers die ondanks de slechte weersomstandigheden er een geslaagd toernooi van maakten.

Foto's Remco Miltenburg. Voor meer foto's kunt u kijken op www.oypo.nl/RemcoHagenees

Deel dit item