Woensdagavond stond de vooruit gespeelde wedstrijd van ADO Den Haag onder 13tegen Brabant United op het programma. Omdat de leeftijdgenoten van Brabant United een toernooi in Finland hebben op de oorspronkelijke datum van 10 december is deze wedstrijd in overleg verplaatst naar afgelopen woensdagavond.

De eerste 2 a 3 kansen waren voor de thuisploeg maar een afstandsschot van Sem Reuser, die de tijdens de warming up geblesseerd geraakte Jeroen Haars verving, werd door de Brabantse keeper gekeerd en een rake kopbal van Augustas Grabazis werd wegens buitenspel geannuleerd. Een van de vele ongeschreven voetbalwetten zegt: als je zelf niet weet te scoren kan de bal zomaar in je eigen doel terechtkomen. En inderdaad in de 27e minuut kon een middenvelder van Brabant United zomaar vanaf de middellijn oplopen richting het ADO Den Haag doel en de bal over Guus Dicke plaatsen waardoor de ruststand 0-1 was.

In de 2e minuut van de 2e helft stond er al weer 0-2 op het scorebord. Via een ingestudeerde corner, met een overstap van een Brabantse spits, werd de bal ingeschoten. Gelukkig werden de Zuiderparkers op tijd 'wakker'. Een afgeslagen aanval van de gastheren begon bij keeper Guus Dicke die de bal strak in de voeten van neef Finn Dicke plaatste. Hij gaf de bal in de draai mee aan Jordan Gout en deze rende het zestienmetergebied in en schoot de bal beheerst onder keeper in het doel. 1-2 in de 45e minuut. 3 minuten later werd het ook nog 2-2 door Chris Duncan die de terechte gelijkmaker scoorde. ADO Den Haag leek door te drukken naar de overwinning maar ondanks enkele kansen aan beide kanten bleef het 2-2.