Na een vrij weekend pakte ADO Den Haag O19 de draad weer op met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Nadat de thuisploeg in de 3e minuut een doelpoging verhinderd zag worden door doelman Delano Kloos was het de ploeg van coach Rankovic die het initiatief nam. Kleine mogelijkheden deden zich voor in de 6e en 12e minuut maar deze werden teniet gedaan door onnauwkeurigheid in de eindfase van de aanval. Na een kwartier spelen dacht ADO Den Haag op voorsprong te komen maar deze treffer werd geannuleerd omdat de voorzet vanachter de achterlijn gegeven zou zijn. Drie minuten later was het wel raak. Een prima aanval over rechts eindigde met een voorzet van Donovan de Groot die door Chovanie Amatkarijo achter de doelman werd geschoten, 0-1.

Chovanie Amatkarijo

Nauwelijks vijf minuten later werd marge verdubbeld. Dit maal werd de aanval over links opgezet en was het Delano Ladan die koppend de voorzet van Chovanie Amatkarijo doeltreffend afrondde, 0-2.

Delano Ladan

Deze comfortabele voorsprong bracht echter niet de rust in de ploeg die je zou verwachten. In het laatste kwartier van de 1e helft kregen beide teams nog een goede kans om of terug in de wedstrijd te komen of deze definitief in het slot te gooien maar lieten dit beide na. Aan het eind van de eerste helft moest Donovan de Groot per brancard, na een ongelukkige botsing bij een corner, de strijd staken. Na controle in het ziekenhuis was hij net op tijd klaar om met de spelersbus mee terug te gaan naar Den Haag. Na de theepauze kreeg ADO Den Haal al snel een mogelijkheid om op 0-3 te komen maar liet ook deze mogelijkheid liggen.

In de 54e minuut leed de Haagse aanval onnodig balverlies en de counter werd, ten koste van een corner, onschadelijk gemaakt door Delano Kloos. Uit deze corner kon de thuisploeg toch de aansluitingstreffer scoren, 1-2. Ruim tien minuten later was de marge weer 2 omdat de ingevallen Oualid Maatoug met een prima schot de Zwolse doelman kansloos liet, 1-3.

Oualid Maatoug

Ruim een kwartier voor tijd kwam de spanning toch weer terug in de wedstrijd omdat de thuisploeg uit het niets toch nog de 2-3 wist te scoren. ADO Den Haag liet na om de score verder uit te bouwen omdat het slordig omging met de ruimtes die de thuisploeg weggaf. Omdat vlak voor tijd Delano Kloos met een fabelachtige redding een schot uit de kruising tikte was het ADO Den Haag dat 3 punten mee naar Den Haag nam.