ADO Den Haag O14 speelde afgelopen zaterdag tegen de leeftijdsgenoten van FC Twente. Deze wedstrijd kan de boeken in als een wedstrijd waarin ADO Den Haag gedurende de gehele wedstrijd de betere ploeg was. Vanaf de eerste minuut creëerden wij kans op kans en het enige waaraan het ontbrak waren de doelpunten. Zoals ons wel meer overkomt, vergeten wij ons te belonen voor het goede spel dat wij laten zien. De ene na de andere mooi lopende aanval ontwikkelde zich aan de ADO Den Haag kant. Met veel druk zorgde ADO Den Haag er ook voor dat FC Twente nauwelijks in bal bezit kwam en dus ook niet of nauwelijks over de middenlijn.

Het duurde echter tot het begin van de 2e helft voordat ADO Den Haag de 1-0 op het bord zette (Abdulrahman Sango). Hierna kreeg ADO Den Haag nog veel kansen, waaronder een penalty, maar de doelpunten bleven uit. Omdat FC Twente er qua kansen weinig tot niets tegenover kon stellen kwam de overwinning niet in gevaar en bleef de stand tot het einde 1-0.