Om 09:30 verzamelden de spelers van ADO Den Haag onder 14 voor de uitwedstrijd tegen Brabant United. Na de wedstrijd bespreking bij ADO Den Haag ging het team op weg naar Den Bosch. De eerdere wedstrijd tegen dit team had ADO Den Haag met 3-0 verloren en dat wilden ze rechtzetten.

In de gelijk opgaande wedstrijd was het ADO Den Haag dat de betere kansen kreeg o.a. in de 7e minuut een kans voor Delano Costella uit een pass van Terence v.d. Berg en in de 11e minuut was de kans voor Sango Abdulrahman. Toen brak er een periode aan waarin Brabant United de kansjes kreeg, ook zij kwamen nietverder dan 2 schoten naast het doel van Kilian Nikiema. Vanaf de 20e minuut was ADO Den Haag weer de beter voetballende ploeg. Met kansjes voor Khalil Dahmani (schot in de handen van de keeper) en een kopbal van Delano Costella op het dak van het doel waardoor de ruststand 0-0 was.

Delano Costella

In het begin van de 2e helft was ADO Den Haag 2 maal dicht bij een doelpunt, maar de inzetten van Delano Costella en Sango Abdulrahman werden door de keeper met een uiterste krachtinspanning met de voet gered. De ingevallen Pharell de Macker schoot uit kansrijke positie over en daarna nog een keer naast. Rond de 55e en de 65e minuut was Brabant United 2 maal dicht bij een doelpunt de 1e kans was een mooi schot wat door Kilian Nikiema op fraaie wijze uit de bovenhoek werd gestompt en de 2e kans was een penalty en ook deze werd door de keeper gestopt.

Kilian Niekima

Daarna leverden de uittrappen van Kilian Nikiema nog een paart kansjes op, maar tot scoren kwam ADO Den Haag niet. Omdat ook Brabant United niet scoorde bleef de beginstand ook de eindstand 0-0.