Video samenvattingen
Nieuws & Verslagen

VerslagenZaterdag stond voor ADO Den Haag onder 13 de thuiswedstrijd tegen Sparta op het programma. Gezien de uitwedstrijd tegen de Spartanen, een aantal maanden geleden, en nog met uitslag in ons achterhoofd, waar we totaal werden overlopen, werd meteen al in de begin van de wedstrijd duidelijk dat de thuisclub deze keer wel voor elke meter streed. Na 2 goede kansen in de eerste 10 minuten scoorde Augustas Grabazis de 1-0 omdat Finn Dicke de bal, al dan niet door de sterke dwarswind gestuurd, in de voeten van Augustas Grabazis plaatste die keurig afrondde.


Augustas Grabazis

Dat dit geen toevalstreffer was, werd 6 minuten later duidelijk. Nassef Chourak mocht aan de rechterkant een directe vrij trap nemen. En hij dacht: laat ik eens een keertje gek doen. Hij schoot de bal richting vijandelijke doel en de bal zweef mooi over de verbouwereerde Rotterdamse keeper. 2-0 en met deze gingen de Hagenaars ook rusten.


Nasser Chourak

Misschien startte ADO Den Haag iets te afwachtend maar Sparta kon in de 4e minuut van de 2e helft de aansluitingstreffer maken. Het enige wat het ten goede bracht was de spanning! Echter het was ADO Den Haag wat de klok sloeg, zelfs na de 2-1. In de 15 minuten na de tegentreffer zag het er eerder uit dat het 3, of misschien wel 4-1 zou gaan worden, dan dat de gasten de gelijkmaker zouden scoren. Augustas Grabazis mocht de bal , vanuit een corner van Nassaf Chourak, vrij in koppen maar nadat de bal al stuiterend de keeper passeerde, stond er nog een Rotterdamse verdediger op de doellijn. De scheidsrechter trok nog 6 minuten bij, maar inde stand kwam geen verandering meer en zo behaalde ADO Den Haag onder 13 een verdiende zege op Sparta.

Met terugwerkende kracht wil ADO Den Haag onder 13, namens teammanager Peter Charite en zijn staf, de winst van afgelopen zaterdag opdragen aan Dave Tetteroo die in de nacht van zaterdag op zondag overleed. R.I.P. Dave namens ADO Den Haag O13 en de staf.

Deel dit item