ADO Den Haag onder 13 speelde zaterdag de uitwedstrijd tegen Spartaan’20 onder 13. Als je de hele 1e helft op Rotterdamse grond in het Zuiderpark(!) de spreekwoordelijke 'kaas van het brood laat eten' dan mag je van geluk spreken dat je maar met 2-0, in het voordeel van Spartaan'20, de rust in gaat. Was het dan een echte kansloze missie....nou nee! Maar ADO Den Haag wilde wel maar het lukte gewoonweg niet om het opgezette muurtje te doorbreken, van 8 spelers achter de bal en gokken op dat ene countertje van een van de twee snelle en fysiek sterke spitsen van de gastheren waardoor de ruststand 2-0 in het voordeel van Spartaan’20 was.

De 2e helft was gelukkig van een ander kaliber. Nu werden wel de duels gewonnen en ook, en zoals de Spartanen deden, tikkies uitgedeeld. En niet geheel onbelangrijk, voor elke meter gestreden. Wat in de 42e minuut resultaat opleverden. Sofyan el Hannoudi kreeg het op zijn heupen kreeg en als een volleerd skiër voor de reuzeslalom sprintte hij over links met de bal aan zijn voet vastgeplakt, richting achterlijn, en kon nog net, enigszins vermoeid, de bal bij Rick de Groot krijgen die zonder na te denken de bal op de, vanaf de 16 meter lijn inkomende Finn Dicke plaatste en deze de bal hard en hoog binnen schoot, 2-1. Enkele minuten erna kregen de gastheren nog een terecht gegeven strafschop te nemen, omdat Nassef Chouroek aan de noodrem moest trekken. De Rotterdamse aanvoerder plaatste de bal achter Bas Tanis, precies in het midden van het doel omdat elke keeper een hoek kiest om heen te duiken. Dat het 5 minuten voor einde wedstrijd nog 3-2 werd, door Jordan Gout, maakte het wel spannend. Ondanks 6 minuten blessuretijd lukte het ADO Den Haag niet om nog de gelijkmaker te scoren waardoor er zonder punten naar het Haagse Zuiderpark moest worden afgereisd.