ADO Den Haag onder 14 speelde zaterdag de laatste wedstrijd van dit seizoen tegen Roda JC en wat voor één? Er gebeurde veel deze wedstrijd maar wat ieder zich nog lang zal heugen is de hoofdwond van Mika Lommers. In een ongelukkig duel kwam hij in aanraking met het achterhoofd (een heel hard hoofd blijkbaar) van een Roda JC speler. De daarbij opgelopen hoofdwond bloedde hevig en het zag er allemaal ernstig uit. Gelukkig hebben wij Angelique Tuijthof die hem deskundig te hulp schoot. Nadat het bloeden gestelpt was en de wond gedicht, dacht Mika Lommers gewoon door te kunnen spelen. Maar helaas moesten we zonder hem verder spelen.

Dit gebeurde allemaal in de 33e minuut, tot dat moment was de wedstrijd in evenwicht. Waar Roda JC vaak de lange bal hanteerde speelden wij verzorgt voetbal met de opbouw van achteruit. Pharell de Macker, vervanger voor Mika Lommers, gaf binnen 2 minuten zijn visite kaartje af door in de 35e minuut na goed doorjagen de 1-0 neer te zetten.

In de 2e helft werd Roda JC sterker en hoewel wij er nog enkele keren gevaarlijk uit kwamen en de kansen bleven missen lukte het ons niet noch een te scoren. Dat lukte Roda JC wel. En nog 2 maal ook in de 62e en de 70e minuut. Hierdoor eindigde de wedstrijd in een 1-2 nederlaag. Volgende week vrij en dan op naar de toernooien.