ADO Den Haag Onder 16 heeft in de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen niet voor een stunt kunnen zorgen door kampioen Feyenoord te verslaan. Anders dan de uitslag doet vermoeden was het een wedstrijd van 2 spelers. Aan Feyenoord zijde de onbetwiste man of the match Joshua Zirkzee, die alle vier de Rotterdamse doelpunten voor zijn rekening nam. Aan Haagse zijde was Joppe Dekker de grote man met drie treffers. Over de wedstrijd kunnen wij kort zijn, die was met de rust al gespeeld met 0-2 op het scorebord en een duidelijk beter Feyenoord. Toen Zirkzee in de 45e minuut ook nog zijn derde van de avond maakte was het helemaal gedaan. Verrassend genoeg kwam ADO Den Haag via Joppe Dekker weer terug in de wedstrijd, maar binnen een paar minuten had Zirkzee het verschil weer op drie treffers gebracht met zijn vierde van de wedstrijd. Toch was het nog niet gedaan. ADO Den Haag kwam knap terug in de wedstrijd door opnieuw Joppe Dekker die er even later nog 1 maakte. Na deze 3-4 kreeg de thuisploeg nog de ultieme mogelijkheid op de gelijkmaker maar deze werd, weliswaar onterecht, afgevlagd voor buitenspel. ADO Den Haag besluit deze competitie met een uitwedstijd tegen PEC Zwolle. Hopelijk kunnen de mannen van trainer Martijn Reuser dan wel met drie punten naar Den Haag terugkeren.