Jong ADO Den Haag heeft dinsdagavond een ruime zege geboekt tegen tweede divisieclub FC Lisse. Op De Aftrap won het team van Virgilio Texeira met 4-1.

In de eerste helft waren beide teams aan elkaar gewacht en na een kwartier kwam ADO Den Haag op een 1-0 voorsprong via Dean Guezen die attent reageerde en na een afgeslagen schot uit de rebound 1-0 scoorde. Lang kon ADO Den Haag niet van de voorsprong genieten want in de 22e minuut scoorde Bas Buimer uit een kopbal de 1-1. Ondanks enkele kansen voor beide teams was de ruststand 1-1.

In de tweede helft waren er enkele wissels bij Jong ADO Den Haag en FC Lisse en was ADO Den Haag de gevaarlijkste ploeg. Vooral de snelle Robin Polley was keer op keer gevaarlijk maar helaas was de eindpass niet scherp. Binnen 2 minuten besliste ADO Den Haag de wedstrijd. Mats van Kins scoorde fraai de 2-1 en Robin Polley benutte zijn snelheid en scoorde 3-1. 10 minuten voor tijd zetten wederom Robin Polley de 4-1 eindstand op het bord. Ondanks enkele kansen in de slotfase voor beide teams kwam in de stand geen verandering meer. Een mooie oefenzege voor Jong ADO Den Haag