Nog steeds met een lekker zonnetje boven het Zuiderpark begon afgelopen zaterdagmiddag om 12.30 de oefenwedstrijd van onder 13 tegen de leeftijdgenoten van PEC Zwolle.

Al in de 2e minuut de eerste kans voor de Hagenaars voor Fabiano Rust, na een langdurige loopactie van Raydrian Cornelia , die startte vanaf rand 16 metergebied eigen helft. Helaas lukte het Fabiono Rust niet om te scoren. Pas na 20 minuten kreeg PEC Zwolle een kans vanuit een corner die de lange spits bij de 2e paal in kon koppen, 0-1.

3 minuten voor de rust mocht Sem Yvel een corner nemen maar Hadi Erol mistte de kracht om de gelijkmaker te noteren. Zodoende ging ADO Den Haag met een 0-1 achterstand de rust in.

Na 5 minuten in de 2e helft kreeg Ties Fles een prachtige dieptebal van Raydrian Cornelia, hij passeerde 2 verdedigers in het strafschopgebied maar werd bij de 2e poging gehaakt dus strafschop. Deze werd feilloos Sem Yvel afgerond.

In de 46e minuut legde Sem Yvel de bal panklaar voor Raydrian Cornelia die de bal prima onder de uitkomende Zwolse keeper schoot en de 2-1 op het scorebord zette. 3 minuten voor het einde van de wedstrijd gaf Marchiano Costella een voorzet van rechts en de inkomende Hadi Erol diemet een soort van side-kick de eindstand bepaalde op 3-1.