Zaterdag 2 september speelde ADO Den Haag O19 een oefenwedstrijd tegen FC Utrecht O19. ADO Den haag nam vanaf het eerste fluit signaal het heft in handen en domineerde de wedstrijd. Dit resulteerde na 16 minuten in de eerste echte kans van de wedstrijd na een mooie aanval kwam Emre Bilgi tot een schot op doel van Utrecht.

In de 18e minuut was daar dan toch de verdiende voorsprong voor ADO Den Haag. Na een mooie aanval van Emre Bilgi kwam de bal bij Mohammed Chih die de 1-0 aantekende. ADO Den Haag ging goed verder, maar verzuimde uit te lopen naar een grotere voorsprong. Vlak voor rust in de 44e min was daar tegen de verhouding in dan toch de 1-1 voor FC Utrecht.

Na rust ging ADO Den Haag met Yahya Boussakou voor Emre Bilgi in het elftal op zoek naar de 2-1. Er kwamen gelijk al een paar goeden kansen voor ADO Den Haag in de 50e en 52e minuut, maar deze werden helaas niet verzilverd. In de 59e minuut was daar dan toch de verdiende voorsprong voor ADO Den Haag. Na een schot op de goal van Hugo Botermans schoot Yahya Boussakou in een rebound de 2-1 binnen.

Helaas zakte ADO Den Haag daarna wat in en liet FC Utrecht toch weer terug in de wedstrijd komen en dat resulteerde in een goal van FC Utrecht in de 73e minuut 2-2. Gelukkig pakte ADO Den Haag het daarna weer goed op en dat resulteerde weer in een paar leuke en mooie aanvallen. In de 82e minuut was daar dan toch de verdiende 3-2 van Donovan de Groot. Deze voorsprong werd gelukkig niet meer uit handen gegeven en daarmee was een verdiende overwinning binnen. Volgende week beginnen we aan de competitie van dit seizoen tegen PSV om 14:30 thuis op de Aftrap.

Mannen goed gespeeld namens de gehele staf en op naar PSV.

Opstelling: Timon Fikkert, Maarten Rieder, Noah van Geenen, Nadir Achebar (63e Cas van Altena), Lucas Leverland, Rabbi Mwenda, Achraf Douri (68e Donovan de Groot),Lance Duijvestijn (65e Sanuel Chromek), Hugo Botermans, Mohammed Chih (79e Barry Osmane) en Emre Bilgi (45e Yahya Boussakou)