ADO Den Haag onder 14 speelde zaterdag een oefenwedstrijd bij FC Volendam. In het Kras Stadion begint ADO Den Haag sterk en krijgt in de 2e minuut al de kans op 0-1 via Nassef Chourak na een assist van Chris Duncan via de rechterkant, maar hij krijgt net zijn voet niet tegen de bal. Vervolgens gaat het spel goed over en weer omdat beide ploegen spelen om de wedstrijd te winnen. In de 6e minuut scoort FC Volendam uit het niets de 1-0 via een afstandsschot en verrast daarmee Bas Tanis die aan de grond stond genageld. Na het doelpunt gaat ADO Den Haag op zoek naar de gelijkmaker en dat resulteert in de 10e minuut in een goede kans voor Chris Duncan maar de keeper redt.

Chris Duncan
In de 14
e minuut krijgt ADO Den Haag een vrije trap op ongeveer 19 meter, maar de keeper redt de inzet van Sem Reuser. ADO Den Haag komt steeds beter in het spel en de gelijkmaker kan niet lang uitblijven. Vlak voor rust krijgt ADO Den Haag bijna de beloning via Rick de Groot maar zijn schot gaat helaas net naast. Dus gaan we rusten met een 1-0 achterstand.
Beide elftallen beginnen na de rust zeer rommelig aan de 2e helft. FC Volendam krijgt in de 40e minuut de eerste kans op een doelpunt, maar Guus Dicke die in de rust Bas Tanis had vervangen houdt de stand op 1-0. Na 42 minuten gaat Sofyan el Hannouchi goed door via de linkerkant maar kan helaas de bal niet bij Chris Duncan krijgen die er goed voor stond om de 1-1 te kunnen maken. Na 46 minuten probeert FC Volendam het weer met een schot uit de tweede lijn maar Guus Dicke staat weer goed en stompt de bal tot hoekschop.

Guus Dicke

Vanuit de hoekschop van FC Volendam creëert ADO Den Haag een goede aanval wat uiteindelijk de beloning oplevert voor het goede spel. Nassef Chourak maakt in de 48
e minuut de meer dan verdiende gelijkmaker. Door het goede spel van ADO Den Haag  krijgen we een grote kans op de 1-2 via Chris Duncan maar hij schiet helaas op de lat. ADO Den Haag is en blijft de betere ploeg en verdient zeker de overwinning. Uiteindelijk komt de beloning voor ADO Den Haag via een hoekschop vlak voor tijd waarbij Nassef Chourak zijn tweede van de wedstrijd maakt en de winst voor ADO Den Haag veilig stelt.