Op het heiige maar zonovergoten jeugdcomplex van Feyenoord, Varkenoord werd er om 10.00 afgetrapt voor de eerste competitiewedstrijd tegen Feyenoord O13.

ADO Den Haag had het vanaf het begin moeilijk met Feyenoord. In de 7e minuut lag de bal al bijna in het Haagse doel, maar keeper Sem Buvelot kon redding brengen met een mooie zweefduik. In de 14e minuut scoorde de Rotterdammers wel de 1-0 uit een corner die bij de 2e paal ingekopt kon worden. In de 19e minuut was er de eerste kans voor ADO Den Haag. Uit een hoekschop kwam de bal bij Nani Bryson, maar hij lobte de bal iets te zacht om de keeper te verrassen. Uit de tegenaanval scoorde Feyenoord de 2-0, hetgeen de ruststand was.

Vlak na de rust zette Feyenoord de wedstrijd op slot en na vermeend buitenspel de 3-0 te scoren. Enkele minuten hierna kon Sem  Buvelot redding brengen, maar uit de corner kon Feyenoord de 4-0 op het scorebord brengen. Na balverlies op het middenveld scoort Feyenoord na een mooie aanval over enkele schijven de 5-0 hetgeen de eindstand. Een leerzame wedstrijd voor de mannen van O13 en komende zaterdag kunnen ze zich revancheren in de thuiswedstrijd tegen Roda JC. Op de Aftrap wordt om 12.30 uur afgetrapt.