ADO Den Haag O15 nam het zaterdag op tegen de leeftijdgenoten van Sparta Rotterdam in het Zuiderpark. In de eerste helft speelde ADO Den Haag een redelijke wedstrijd en gaf het Sparta weinig ruimte. Met zeker drie opgelegde kansen, die of net naast het doel verdwenen of sterk werden verdedigd, is het wachten op een doelpunt aan Haagse zijde.

Echter komt het doelpunt er maar niet en wordt Sparta zelfs iets sterker. Zowel ADO Den Haag als Sparta houden het achterin goed gesloten. Ruststand blijft daardoor steken op 0-0. Na de rust zien we een heel ander spelbeeld. ADO Den Haag laat het hier en daar een beetje lopen en geeft daardoor Sparta volop kans om de score te openen. In de 48e minuut ziet Sparta kans om dit daadwerkelijk te doen met een geweldig schot op goal. Met een katachtige reflex kon Lars Wassenaar de bal net over tikken.

Het is een vermakelijk potje voetbal met aan beide zijden kansen, maar helaas blijft het daarbij. Vlak voor tijd kon ADO Den Haag het Sparta nog moeilijk maken als Pharell de Macker de bal net naast tikt en Finn van Breemen zijn vrije trap gered ziet worden door de keeper.

Er wordt helaas niet gescoord waardoor de eindstand 0-0 is. Als je beide voetbalhelften tegenover elkaar zet, dan zou je kunnen stellen dat het een verdiend gelijkspel is. Wanneer dit wordt gedaan aan de hand van het aantal kansen, dan kun je stellen dat ADO Den Haag zich toch wel iets te kort heeft gedaan. Wederom hebben de mannen niet verloren en dat is ook zeker weer een pluspunt. Zo worden de puntjes uiteindelijk toch bij elkaar gesprokkeld. Aankomende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen FC Utrecht op het programma.