ADO Den Haag onder 13 speelde zaterdag de uitwedstrijd tegen partnerclub Quick. Na de valse start met 2 nederlagen “moest” deze wedstrijd gewonnen worden. Ook voor Quick was het een belangrijke wedstrijd omdat ook zij hun eerste 2 wedstrijden hadden verloren. Om 10.30 uur startte Quick en ADO Den Haag op nieuw Hanenburg hun wedstrijd. De eerste kansen waren voor de gasten uit het Zuiderpark. Doordat trainer Martijn den Haan er constant op de ADO Den Haag achterhoede op hamerde om de 2 tegen 1 situaties meer en meer uit te buiten kreeg ADO Den haag een veldoverwicht. Dit resulteerde in de 9e minuut de 0-1 van Roy Kruis uit een rebound van een schot van Nani Bryson.

Roy Kruis

ADOD en Haag bleef de betere ploeg en kreeg meerdere kansen en door een schitterende vrije trap van Ties Fles werd het 0-2 wat tevens de ruststand was.

Ties Fles

De gehele 2e helft bleek een kansenfestival te worden met alleen maar aanvallend voetbal van ADO Den Haag kant. De ene na de andere Haagse aanval werd door de Quick defensie onschadelijk gemaakt. Ondanks het grote aantal gemiste kansen lukte het ADO Den Haag toch nog om te scoren. Enkele minuten voor tijd scoorde Hadi Erol na een solo de 0-3.

Hadi Erol

Een verdiende overwinning voor onder 13 die daarmee de weg naar boven heeft ingezet.