Afgelopen zaterdag speelde ADO Den Haag O15 de competitiewedstrijd thuis tegen FC Twente O15.  Het was koud en mistig in het zuiderpark maar gelukkig droog.  ADO Den Haag wilde, na de teleurstelling van vorige week, een aantal dingen rechtzetten. Vanaf het eerste fluitsignaal begon ADO Den Haag voortvarend aan de wedstrijd en was het Abdulrahman Sango die in de eerste 10 minuten voor het meeste gevaar zorgde. Ook FC Twente kreeg mogelijkheden maar keeper Lars Wassenaar kon de doelpoging van FC Twente teniet doen.  Het spel golfde vervolgens heen en weer en FC Twente was snel in de omschakeling.  Ver in de eerste helft kreeg FC Twente wederom een kans, maar dit schot op het doel ging ver over.  ADO Den Haag antwoorde direct. Een pass van Tino Dimitrijevic kon door Delano Costella goed worden voorgegeven maar wordt net gemist.  FC Twente is sterk en ADO Den Haag bij vlagen goed. Echter, achterin wordt alles onder controle gehouden.  Waneeer het fluitsignaal klinkt voor de rust, is de stand nog steeds 0-0.

De tweede helft wordt ADO Den Haag wat gevaarlijker en komt steeds dichterbij het doel van FC Twente.  In de 44e minuut wordt Abdulrahman Sango in stelling gebracht door een actie van Tino Dimitrijevic. De keeper van FC Twente reageerde echter attent en kon net voordat Abdulrahman Sango bij de bal was, deze voor de neus van de Haagse aanvaller weg pakken.  In de 55e minuut wordt door Emre Ates uit een corner de bal op de lat gekopt.  Een voorzet van Tino Dimitrijevic wordt dit keer verkeerd ingeschat en losgelaten door de keeper van FC Twente. De bal wordt komt dan plots voor de voeten van Pharell de Macker die  eenvoudig de 1-0 maakt. Dan wordt het weer nagelbijten op de bank. Gaat ADO Den Haag het dit keer wel redden.  In de 59e minuut kreeg Anthony Costella een goede kans, maar zijn schot ging net over het doel bij FC Twente. De tukkers deden ook verwoede pogingen om via de snelle omschakeling uit te breken. In de 65e minuut lukte dit bijna, maar Rajiv Wentholt en Lars Wassenaar keerden samen de aanval af.  Als in de reguliere speeltijd in de allerlaatste minuut Abdulrahman de 2-0 aantekent uit een voorzet van Pharell de Macker is het einde wedstrijd en wint ADO Den Haag 3 heel belangrijke punten.  Een enerverende wedstrijd, waarbij ADO Den Haag wederom goed heeft gevoetbald en zichzelf dit keer wel heeft beloond.  Met nog één competitiewedstrijd voor de winterstop geeft dit het team het vertrouwen dat zij zo hard nodig hadden. Volgende week wacht Almere City uit.