Organisatie

"De Aftrap", het complex van de jeugdopleiding van ADO Den Haag, is gelegen in het Zuiderpark. Het beschikt op het eigen complex over een kleine parkeerplaats voor alle medewerkers en een grote parkeerplaats aan de kant van voetbalvereniging HDV voor alle bezoekers.

ADO Den Haag heeft 4 kunstgrasvelden en 2 natuurgrasvelden om op te trainen. Er zijn op het complex 2 gebouwen. Het voetbalgebouw voor alle spelers en medewerkers en het clubhuis waar de overige bezoekers een hapje en drankje kunnen halen.

Clubgebouw vanaf parkeerplaats
Aanzicht van het voetbalgebouw.

Het voetbalgebouw
In het voetbalgebouw bevinden zich 11 normale kleedkamers en een grote kleedkamer op de begane grond. Voor ieder team is een eigen kleedkamer beschikbaar. Verder is er een kleedkamer voor de trainers en een voor de scheidsrechters.

kleedkamer
Een van de 11 normale kleedkamers

Op de begane grond is verder de medische afdeling gehuisvest. De medische afdeling beschikt over een grote behandelruimte, een kantoorruimte, een aparte ruimte voor de dokter en over een grote fitnessruimte.

 Behandelruimte
 De behandelruimte

 

Krachthonk
De fitnessruimte

Op de eerste etage zijn diverse kantoren van o.a. het Hoofd Jeugdopleiding, de manager van de opleiding en de jeugdcoordinator.  Verder is een aparte ruimte voor de trainer alwaar ze hun digitale zaken kunnen regelen maar ook in alle rust over voetbal kunnen praten.

Trainersruimte 
De trainersruimte

Op dinsdag en donderdag wordt er door diverse elftallen 2x op een dag getraind. Tussen de trainingen door wordt er gestudeerd. Onder begeleiding van Afters'Cool, een professioneel huiswerkinstituut, wordt er een uur lang tijd besteed aan schoolwerk. Deze klaslokelen worden verder ook gebruikt voor videoanalyse en wedstrijdbesprekingen.

Klas en bespreekruimte
Een van de 2 klaslokalen

Voor de videoanalyse worden nog 2 andere ruimtes gebruikt. Er is een "bioscoop" voor de teamanalyse en een ruimte voor individuele videoanalyse waarbij iedere speler op een eigen laptop naar zijn beelden kan kijken.

Bioscoop 1
De bioscoop voor de team videoanalyse

 

Computerruimte 3
De individuele videoanalyse ruimte

 

 

Deel dit item